Keerwanden voor grondkering bij het Johannes Fontanus College- Bosch Beton

Grond & Tuin

Als u op zoek bent naar een stevige grondkering voor uw tuin, dan biedt een keerwand de ideale oplossing. Onze betonnen keerwanden zijn de perfecte oplossing om het hoogteverschil tussen uw tuin en de stoep te overbruggen. Ze dienen niet alleen als grondkering voor uw tuin, maar kunnen ook gebruikt worden als beschoeiing bij water of als erfafscheiding. Ook als tussenmuur werkt een wand prima. Mocht beton niet de gewenste sfeer geven voor uw tuin dan zijn de wanden te bewerken met hout- of metselwerk of te voorzien van een coating. Voor de bevordering van de biodiversiteit in de tuin zijn er ook bio-keerwanden beschikbaar als mooi alternatief. Planten kunnen geplaatst worden in de uitgespaarde ruimten, en ze trekken verschillende insecten aan door middel van insectenhotels.

Bestekgenerator

Stel online bestekteksten samen

Met de RAW bestekgenerator kunt u online bestekteksten van onze keerwanden genereren. Maak een keuze uit de gewenste toepassing en stel vervolgens met de bestekgenerator de omschrijving van een uit te voeren bouwwerk samen.

Klanten geven ons
8.7
Op basis van 932 reviews.
Wilbert Zanders
top product en vriendelijke mensen. ook de levering en plaatsing ging in goed overleg
Duidelijke communicatie, goed product
Fijn contact met zowel verkoop als transport
Prima keerwanden
De wanden van Boschbeton zijn kwalitatief goede en maatvaste wanden, enigste probleem ervaren we met de hijsmogelijkheden Om de wanden te hijssen heb je altijd een speciale klem nodig waar je hur voor berekend krijgt. zeker als de werkzamehden uitlopen kan dit een kostenpost worden. Enkele concurrenten gebruiken kogelkopankers, dit is voor ons makkelijker en voordeliger
kwaliteit en op tijd
KOMEN AFSPRAKEN NA
Snel adequaat en professioneel geholpen
Zeer prettige zaken gedaan. Mensen in de binnendienst zijn duidelijk ingesteld op service gericht werken en geven professioneel en goed advies. Ook bij wisseling van persoon is het dossier goed bekend. Bedrijf waar veel andere een voorbeeld aan kunnen nemen.
kwaliteitsproducten en snelle levering
De offertes zijn keurig op tijd en er wordt deskundig advies gegeven. De producten zijn van goede kwaliteit. Veel producten kunnen uit voorraad worden geleverd, dus korte levertijden. Keerwanden kunnen door de chauffeur van de vrachtwagen worden geplaatst wat ons veel tijd en geld bespaart.