HomeProjectenKeerwanden creëren een erfafscheiding met industriële look

Keerwanden creëren een erfafscheiding met industriële look

Een erfafscheiding in een doorsnee woonwijk wordt vaak gecreëerd met de stereotype houten schutting. Wat velen niet weten is dat keerwanden bij uitstek geschikt zijn voor een hoge erfafscheiding. Voor een woning in Barneveld zette Aannemingsbedrijf F. van de Stroet onze keerwanden in als erfafscheiding aan een drukke weg.

Afscheiden van drukke weg

Regelmatig zijn Bosch Beton keerwanden dé oplossing voor een nette erfafscheiding. Voor een afscheiding tussen twee woningen of zoals in dit geval een afscheiding aan een drukke weg.

Aannemingsbedrijf F. van de Stroet kent onze producten en is een vaste klant van ons.  Dit aannemingsbedrijf creëerde voor de bewoners een tuin met een industriële look. L-keerwanden van 250 cm hoog zorgen voor strakke erfafscheiding en zorgen in de zomer voor een verkoelende plek. De bewoners plantten klimplanten tegen de wanden voor een groen uiterlijk en lieten twee stoere poortdeuren plaatsen. Bij deze woning was ook een klein hoogteverschil op te vangen tussen de tuin en het iets lager gelegen voetpad. Hiervoor worden L-keerwanden met een hoogte van 50 cm geplaatst.

L-keerwanden

Voor lichtere belastingtoepassingen in de grond-, weg- en waterbouw is speciaal de L-keerwand ontwikkeld. De wand is in meerdere lengtematen verkrijgbaar. Zonder hak is deze keerwand perfect toe te passen op een erfgrens. Na plaatsing staat er een mooie rechte keermuur.

Meer informatie

Wilt u meer weten over dit project of over welke oplossingen op maat wij kunnen bieden met onze keerwanden voor grond & tuin? Neem dan vrijblijvend contact op met onze adviseurs.