Grond & Tuin

Als u op zoek bent naar een stevige grondkering voor uw tuin, dan biedt een keerwand de ideale oplossing. Onze betonnen keerwanden zijn de perfecte oplossing om het hoogteverschil tussen uw tuin en de stoep te overbruggen. Ze dienen niet alleen als grondkering voor uw tuin, maar kunnen ook gebruikt worden als beschoeiing bij water of als erfafscheiding. Ook als tussenmuur werkt een wand prima. Mocht beton niet de gewenste sfeer geven voor uw tuin dan zijn de wanden te bewerken met hout- of metselwerk of te voorzien van een coating. Voor de bevordering van de biodiversiteit in de tuin zijn er ook bio-keerwanden beschikbaar als mooi alternatief. Planten kunnen geplaatst worden in de uitgespaarde ruimten, en ze trekken verschillende insecten aan door middel van insectenhotels.

Bestekgenerator

Stel online bestekteksten samen

Met de RAW bestekgenerator kunt u online bestekteksten van onze keerwanden genereren. Maak een keuze uit de gewenste toepassing en stel vervolgens met de bestekgenerator de omschrijving van een uit te voeren bouwwerk samen.

Klanten geven ons
8.8
Op basis van 1039 reviews.
Meedenkend, praktisch en betrouwbaar
Uitstekende communicatie, mooie afgewerkte silowanden en duidelijke instructies voor ter voorbereiding van het plaatsen van de wanden. Kortom zeer tevreden!
Uitstekend!
Van eerste contact tot levering goede service gehad. Goed geholpen door het personeel op een vriendelijke manier. Wij gaan Bosch Beton vaker aanbleven en hier maker mee projecten realiseren.
Snelle service en flexibel in de planning
Benodigde producten waren uit voorraad leverbaar, zelf bij aanpassing in de opdracht snel geholpen.
gewoon goed.
Snelle reactie en afhandeling. Er wordt mee gedacht en in overleg was alles mogelijk zoals gewenst.
Goed geregeld
Goed geregeld en snelle levering
met Bosch Beton is alles gegoten
heb prima ervaring vlotte levering prima chauffeurs die het geleverd hebben