Grond & Tuin

Als u op zoek bent naar een stevige grondkering voor uw tuin, dan biedt een keerwand de ideale oplossing. Onze betonnen keerwanden zijn de perfecte oplossing om het hoogteverschil tussen uw tuin en de stoep te overbruggen. Ze dienen niet alleen als grondkering voor uw tuin, maar kunnen ook gebruikt worden als beschoeiing bij water of als erfafscheiding. Ook als tussenmuur werkt een wand prima. Mocht beton niet de gewenste sfeer geven voor uw tuin dan zijn de wanden te bewerken met hout- of metselwerk of te voorzien van een coating. Voor de bevordering van de biodiversiteit in de tuin zijn er ook bio-keerwanden beschikbaar als mooi alternatief. Planten kunnen geplaatst worden in de uitgespaarde ruimten, en ze trekken verschillende insecten aan door middel van insectenhotels.

Bestekgenerator

Stel online bestekteksten samen

Met de RAW bestekgenerator kunt u online bestekteksten van onze keerwanden genereren. Maak een keuze uit de gewenste toepassing en stel vervolgens met de bestekgenerator de omschrijving van een uit te voeren bouwwerk samen.

Klanten geven ons
8.8
Op basis van 999 reviews.
Fijne service, snelle levering!
afspraken komen ze na!
Goede service en snelle levering
Meedenken in (andere) oplossingen waardeer ik. Ook geeft de 3d uitwerking een goed beeld bij wat ingewikkeldere situaties.
Kwaliteit, uitstekend advies en totaal pakket leverbaar.
Producten van hoge kwaliteit geleverd met uitstekend advies
Bosch Beton levert mooie wanden en doet wat er beloofd is.
Bosch Beton geeft goed advies over het product, transport en plaatsen. Vervolgens worden er afspraken gemaakt die goed worden waargemaakt.
Prima voorbereiding, correcte uitvoering
De voorbereiding was prima. Netjes contact gehouden, en correcte houding. Ook na een last minute wijziging van de produceren elementen een positieve afwikkeling. In de praktijk ten aanzien van uitvoering een positieve uitstraling. Er wordt gedacht in oplossingen. Plaatsen was een fluitje van een cent, mensen waren zeer bereidwillig. Al met al een prima stukje werk. Volgende keer kiezen wij weer voor Bosch beton. Vriendelijke groet, Frank Buma Loonbedrijf Sturm Jacobs
best gelopen
vriendelijke mensen die mee denken en vlot en volgens afspraak geleverd