Keerwanden

  • keerwanden

Keerwanden

De keerwanden van Bosch Beton, in alle soorten en maten

Onze kwaliteit is constant en door hogesterktebeton produceren we de meest hoogwaardige keerwanden in de markt. Bovendien kunnen we door onze efficiënte productie zeer concurrerend offreren.

De juiste toepassing van keerwanden in uw grond-, weg- en waterbouwproject is van groot belang. Wij hebben de meest voorkomende toepassingen gevisualiseerd in een overzichtelijk belastingschema voor keerwanden. Wilt u keerwanden op een andere manier toepassen dan de standaardtoepassingen, dan kunt u contact met ons opnemen. Onze constructeur maakt graag een statische berekening op maat.

Exclusieve kenmerken van ons product; voordelen voor u!

  • Gecertificeerde constructie door toepassing van de nieuwste verplichte Eurocode m.b.t. constructie en veiligheid. Daarom t/m 20 jaar fabrieksgarantie!
  • Gecertificeerde Betonkwaliteit C60/75. Zeer gladde en vlakke keerwanden met hoge weerstand tegen aantasting, waardoor langere levensduur.
  • Eigen drukbankproef: een extra test die bevestigd dat de gecertificeerde keerwanden ook in de praktijk ruimschoots voldoen aan de belastingdrukken waaraan de keerwanden bloot worden gesteld.
  • Bosch Beton is en blijft een 100% familiebedrijf met agrarische achtergrond. Dat betekent; korte lijnen, snelheid, praktische oplossingen en een streven naar 100% klanttevredenheid.
  • Uit voorraad leverbaar: snelle levering en professionele plaatsing van uitgeharde elementen, uw silo direct bruikbaar!

Geïnteresseerd? We vertalen uw wensen graag naar een vrijblijvende offerte! U ontvangt vrijblijvend en vakkundig advies over uw keerwanden. In een 3D-projectie ziet u exact wat u kunt verwachten. Daarnaast ontvangt u belastingschema’s, zodat u weet welke belasting uw keerwanden kunnen dragen. Ook de verdere voorschriften en voorwaarden kunt u verwachten bij uw aanvraag.

L-Keerwand_met_hak_Bosch_Beton_257x452_KW-200-hak

L-keerwanden met hak

L-Keerwand-Bosch-Beton-BBE_257x452_KW-200

L-keerwanden zonder hak

Keerwand_hoek_met_Hak_Bosch_Beton_257x452_KW-200-hoek-hak

L-keerwanden hoekelement

Sleufsilo Tussen T-keerwand

Tussenwanden

Vrijblijvend advies

Wilt u meer weten over wat Bosch Beton voor u kan betekenen? Vul dan het onderstaande contactformulier in of bel voor een vrijblijvend advies direct met onze adviseurs via 0342 – 44 10 50. Via het formulier kunt u ook de Bosch Beton brochure over keerwanden en ons bedrijf aanvragen.

Bestekgenerator

Voor onze relaties uit de GWW-sector bieden wij hier een online RAW bestekgenerator. De omschrijving van een uit te voeren bouwwerk is met onze bestekgenerator samen te stellen   Klik op de knop hieronder en genereer bestekteksten van onze keerwanden.

Gerealiseerde projecten

Garantie Bosch Beton
Aslast Bosch Beton
Voorraad Bosch Beton
Kwaliteit Bosch Beton