HomeKeerwand antraciet

Keerwand antraciet

Bent u op zoek naar een antraciete keerwand voor uw tuin óf voor een project op het gebied van grond, weg, landbouw of waterbouw? De keerwanden van Bosch Beton zijn een duurzame oplossing voor verschillende toepassingen op het gebied van opslag en het opvangen van grond. De L stenen van Bosch Beton zijn extreem duurzaam door de strenge kwaliteitseisen tijdens de productie.

 

Offerte     Contact

Onze betonnen keerwand antraciet

De keerwand antraciet van Bosch Beton zijn keerwanden die met een hak worden geproduceerd. Deze hak geeft de keerwanden extra stabiliteit waardoor de l stenen meer draagkracht hebben en geeft ze daardoor ook gelijk de L vorm. Alle keerwanden van Bosch Beton worden volgens de strengste kwaliteits- en certificeringseisen geproduceerd. Alle l stenen zijn gemaakt van hogesterktebeton van ten minste C60/75. Dit geeft de keerwanden een mooie gladde structuur en afwerking. Alle keerwanden zijn milieuvriendelijk en kunnen gerecycled worden. De keerwanden gaan ten minste twee generaties mee.

De betonnen keerwand antraciet zijn beschikbaar in verschillende formaten. Op basis van de wensen is het mogelijk om l stenen te bestellen in diverse hoogte- en lengtematen.  Voor toepassingen met zware belasting is het aan te raden om een keerwand met hak te bestellen. Voor projecten met speciale eisen is het ook mogelijk om maatwerk keerwanden te bestellen. Deze maatwerk keerwanden kunnen op basis van unieke wensen worden geproduceerd. Benieuwd wat de beste oplossing voor uw project is? Onze adviseurs geven u graag advies.

Toepassingen voor keerwanden

De l stenen grijs zijn voor diverse toepassingen in te zetten. Op het gebied van weg & verkeer kunnen ze bijvoorbeeld toegepast worden voor het versterken van een verkeersdoorgang of het opvangen van een hoogteverschil.

Voor agrarische doeleinden zijn de L stenen zeer geschikt om duurzame opslag te creëren voor bijvoorbeeld: mest, grondstoffen of mais.

De L stenen zijn ook in te zetten als waterkering voor toepassingen waar (overtollig) water moet worden opgevangen.

Op onze overzichtspagina staan alle toepassingensmogelijkheden voor de l stenen grijs.

Keerwand antraciet hoogtes

De l stenen grijs zijn in verschillende hoogtes beschikbaar. Hieronder hebben wij alle beschikbare hoogte maten opgesomd.

  • Keerwand antraciet 50 cm hoog
  • Keerwand antraciet 75 cm hoog
  • Keerwand antraciet 1m hoog
  • Keerwand antraciet 150cm hoog

Benieuwd naar alle maten? Bekijk hier alle hoogte maten die wij kunnen leveren.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze keerwanden of de mogelijkheden? Neem dan contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Onze adviseurs helpen u graag bij uw project!