HomeKeerwand antraciet

Keerwand antraciet

Bent u op zoek naar een antraciete keerwand voor uw tuin óf voor een project op het gebied van grond, weg, landbouw of waterbouw? De keerwanden van Bosch Beton zijn een duurzame oplossing voor verschillende toepassingen op het gebied van opslag en het opvangen van grond. De L stenen van Bosch Beton zijn extreem duurzaam door de strenge kwaliteitseisen tijdens de productie.

 

Offerte     Contact

Onze betonnen keerwand antraciet

De keerwand antraciet van Bosch Beton onderscheidt zich door de aanwezigheid van een hak. Deze hak verleent extra stabiliteit aan de keerwanden, waardoor ze een sterke draagkracht hebben en direct de kenmerkende L-vorm krijgen. Alle keerwanden van Bosch Beton voldoen aan strenge kwaliteits- en certificeringseisen, en zijn vervaardigd uit hogesterktebeton van minimaal C60/75. Dit resulteert in een gladde afwerking en een duurzaam product dat milieuvriendelijk is en recyclebaar.

De betonnen keerwanden zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen, zodat aan verschillende behoeften kan worden voldaan. Klanten kunnen kiezen uit verschillende hoogte- en lengtematen, afhankelijk van de specifieke eisen van hun project. Voor situaties met zware belasting wordt aanbevolen om keerwanden met hak te gebruiken. Voor projecten met specifieke vereisten biedt Bosch Beton ook maatwerkoplossingen. Deze kunnen worden aangepast aan unieke wensen en specificaties. Klanten die advies nodig hebben over de beste oplossing voor hun project kunnen rekenen op de expertise van onze adviseurs.

Bij Bosch Beton streven we ernaar om hoogwaardige producten te leveren die aan de behoeften van onze klanten voldoen. Onze keerwanden zijn ontworpen om lang mee te gaan en kunnen ten minste twee generaties worden gebruikt. Met onze uitgebreide assortiment en advies op maat zorgen we ervoor dat uw projecten worden voorzien van duurzame en betrouwbare oplossingen.

Toepassingen voor keerwanden

Onze betonnen keerwanden bieden een veelzijdige oplossing voor een breed scala aan toepassingen. Van waterbeheer tot maatwerkprojecten, onze keerwanden zijn geschikt voor verschillende behoeften en situaties.

Voor weg- en verkeerstoepassingen kunnen onze L-stenen grijs worden gebruikt om verkeersdoorgangen te versterken of hoogteverschillen op te vangen, waardoor ze een essentieel onderdeel worden van infrastructurele projecten.

Voor agrarische doeleinden bieden onze L-stenen uitstekende mogelijkheden voor duurzame opslag, zoals mest, grondstoffen of mais. Ze zijn ontworpen om bestand te zijn tegen de uitdagende omstandigheden van de agrarische sector en bieden betrouwbare opslagoplossingen voor verschillende materialen.

Daarnaast kunnen onze keerwanden dienen als effectieve waterkeringen, waar ze overtollig water kunnen opvangen en helpen bij het beheren van waterstromen.

Op onze overzichtspagina vindt u een uitgebreid overzicht van alle toepassingsmogelijkheden voor onze L-stenen grijs. Of het nu gaat om terreinafscheiding, grond- en tuinprojecten, sport- en recreatievoorzieningen, of zelfs speciale maatwerkprojecten, onze betonnen keerwanden bieden de duurzame en veelzijdige oplossingen die u nodig heeft.

Keerwand antraciet hoogtes

Onze L-stenen in antraciet zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes om te voldoen aan diverse projectbehoeften. Hieronder vindt u een uitgebreid overzicht van de beschikbare hoogtematen, zodat u de juiste keuze kunt maken voor uw specifieke toepassing:

  • Keerwand antraciet 50 cm hoog
  • Keerwand antraciet 75 cm hoog
  • Keerwand antraciet 1 m hoog
  • Keerwand antraciet 150 cm hoog

Wilt u alle beschikbare hoogtematen bekijken? Klik dan hier voor een volledig overzicht.

Meer informatie

Bent u geïnteresseerd in meer details over onze keerwanden of wilt u de mogelijkheden bespreken? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of vraag vrijblijvend een offerte aan. Onze deskundige adviseurs staan klaar om u te assisteren bij uw project!