Bosch Beton - Keerwanden Aldi-vestiging in Abstatt
HomeProjectenNieuw parkeerterrein bij Aldi in Abstatt

Nieuw parkeerterrein bij Aldi in Abstatt

Op aanvraag van Heim Infrastruckturbau leverde Bosch Beton LRH-keerwanden in Abstatt bij een nieuw te bouwen Aldi-filiaal. De nieuwe winkel krijgt ook meer parkeerplaatsen en om deze te creëren, plaatsten we onze ‘heavy’-keerwanden. In totaal gingen bijna dertig standaard- en specialwanden naar Duitsland.

Goede voorbereiding

Het oude Aldi-filiaal in Abstatt maakt plaats voor een grotere  en modernere vestiging. Voor de uitbreiding van het parkeerterrein bij de Aldi plaatsten we LR-keerwanden variërend in hoogte van 1,50 tot 4 meter over een totale lengte van ruim 56 meter.
Het project vereiste veel voorbereiding en een goede afstemming met alle betrokken partijen. Daardoor verliep de uitvoering tijdens de bouw soepel. Het resultaat is indrukwekkend! En leverde bovendien een zeer tevreden klant op.

De heropening van de moderne en uitgebreidere Aldi-winkel staat gepland voor november 2022.

Parkeerterrein

Bosch Beton heeft ervaring met keerwanden voor de aanleg van parkeerplaatsen. Eerder leverden we keerwanden bij de KNVB in Zeist voor de realisatie van het vernieuwde parkeerterrein op de campus.

LR-keerwanden

De zgn. ‘Heavy’-keerwand ontwikkelden we speciaal voor de zwaarste belastingtoepassingen in de grond-, weg- en waterbouw. De haakse achterzijde zorgt na plaatsen voor een mooie maatvaste rechte keermuur. Mocht die wens er zijn, dan is de wand na montage af te werken met bijvoorbeeld metselwerk.

Meer informatie

Wilt u meer weten over dit project of over welke oplossingen op maat wij kunnen bieden met onze keerwanden voor weg & verkeer? Neem dan vrijblijvend contact op met onze GWW-adviseurs.