Bosch Beton - Boothuis van keerwanden bij B&B in Heerenveen
HomeProjectenBoothuis van keerwanden bij B&B in Heerenveen

Boothuis van keerwanden bij B&B in Heerenveen

Bosch Beton keerwanden zien we veel terug in de openbare ruimte, maar ook bij particulieren zoals voor dit unieke project in Heerenveen. Bij B&B ‘Uitgerust voor Zaken’ zijn onze keerwanden toegepast om een boothuis te creëren. Hiervoor gebruikten we onze heavy keerwanden voor een scheiding tussen de wal en het water.

Heavy keerwanden

Bij dit unieke project is met onze keerwanden een boothuis gebouwd. De keerwanden vormen hier een scheiding tussen de wal en het water. Zo zijn de sloepen van deze B&B-eigenaren het hele jaar beschermd tegen alle weersomstandigheden. De Bosch Beton heavy keerwanden zijn speciaal gemaakt voor extreem zware belastingen om de druk van water (of grond) te weerstaan. Vandaar dat deze wanden zijn toegepast voor dit waterproject in Heerenveen.

Engineering

Vooraf maakte onze constructeur een goede berekening. De heipalen waren bepalend voor de constructie. Hierin dachten qua engineering mee met de eigenaren. Zo zijn de uitsparingen in de hak van de keerwand al meegenomen tijdens de productie in onze fabriek.

Assistentieverlening

De keerwanden plaatsten we met een telescoopkraan en een hydraulische keerwandklem’. Ons Serviceteam assisteerde tijdens de plaatsing. Zij bezoeken vooraf het project en stemmen ter plaatse alle details af zodat de plaatsing goed voorbereid en vlot verloopt.

Meer informatie

Wilt u meer weten over dit project of over welke oplossingen op maat wij kunnen bieden met onze keerwanden voor water? Neem dan vrijblijvend contact op met onze adviseurs.