Truckfestijn Kootwijkerbroek 2022 bij Bosch Beton
HomeOver onsNieuwsTruckfestijn Kootwijkerbroek: een dag met een lach

Truckfestijn Kootwijkerbroek: een dag met een lach

Zaterdag 28 mei jl. stond ons fabrieksterrein vol met honderdvijfentwintig vrachtwagens. Klaar voor het jaarlijkse Truckfestijn Kootwijkerbroek waarbij gehandicapten mee mogen rijden met trucks. Ze maakten een rondrit door Kootwijkerbroek en omgeving en trokken veel bekijks!

31 mei 2022

Truckfestijn Kootwijkerbroek

Chauffeursvereniging ‘De Smeerput’ organiseert jaarlijks het Truckfestijn Kootwijkerbroek. Afgelopen zaterdag 28 mei jl. was het zo ver. Tijdens het festijn rijden allerlei trucks rond waarin mensen met een geestelijke en/of lichamelijke beperking mogen mee rijden. Een colonne van zo’n honderdvijfentwintig vrachtwagens vertrok zaterdagochtend vanaf het fabrieksterrein van Bosch Beton om vervolgens een route af te leggen door Kootwijkerbroek en omgeving. Om een uur of 13.00 kwam de stoet weer terug bij Bosch Beton en stond er een hapje en een drankje klaar. De bijrijders genoten van de rit en kregen een goed gevulde goodiebag mee naar huis.

Online Barneveld maakte een registratie van het festijn.

Persoonlijk betrokken

Bosch Beton is een familiebedrijf en persoonlijk betrokken. Onze klanten dragen we een warm hart toe en we zetten onze deuren graag voor anderen open. We sponsoren (lokale) acties en steunen onze medemens. Dat doen we niet om hier zelf beter van te worden of voordeel uit te halen.

Meer informatie

Wilt u meer weten over hoe Bosch Beton omgaat met maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid? Onder Duurzaamheid vindt u meer informatie of neem contact op met Brechtje van den Beuken-van den Bosch of Gerard van den Bosch.

Bekijk ook