HomeOver onsNieuwsBurgemeester Barneveld op bezoek

Burgemeester Barneveld op bezoek

‘Veel gehoord en gezien over innovaties en duurzame toepassingen van beton!’

Vorige week bracht Jan Luteijn, burgemeester gemeente Barneveld, een kennismakingsbezoek aan de ‘werkvloer’ bij Bosch Beton.

15 maart 2022

Toen Jan Luteijn vorig jaar aantrad als nieuwe burgemeester van Barneveld gaf hij al aan dat hij staat te popelen om de Barnevelders te ontmoeten. En hij heeft woord gehouden. Vorige week was Bosch Beton aan de beurt voor een kennismakingsbezoek: ‘Veel gehoord en gezien over innovaties en duurzame toepassingen van beton!’

Op de werkvloer

De economische groei van Barneveld brengt niet alleen voor ons, maar voor veel bedrijven in de gemeente aan- en afvoer van producten en grondstoffen met zich mee. Thema’s die weer raken aan de infrastructuur en toekomstige ontwikkelingen binnen de gemeente. Vooral voor de lange termijn zijn er duurzame oplossingen nodig. Maar het begint op de werkvloer zelf. Wij kunnen de interesse en de genomen moeite vanuit de burgemeester om onze ‘werkvloer’ te bezoeken dan ook zeer waarderen!

Duurzaam Barneveld

Onlangs verscheen op Duurzaam Barneveld een interview met Brechtje van den Beuken, één onze CEO’s, over met beton bouwen aan een duurzame toekomst. Lees het hele interview.

Meer informatie

Wilt u meer weten over hoe Bosch Beton omgaat met duurzaamheid? Onder Duurzaamheid vindt u meer informatie of neem dan contact op met Brechtje van den Beuken-van den Bosch of Gerard van den Bosch.

Beeld: © Gemeente Barneveld