Keerwanden bij Schenk Recycling in Almere

Schenk Recycling is een familiebedrijf dat werd opgericht in 1956 in Laren. De afgelopen jaren zijn zij echter zo gegroeid, dat een verhuizing naar een grotere locatie niet kon uitblijven. Vandaar dat zij in 2015 zijn verhuisd naar een nieuwe locatie in Almere. Het nieuwe gebouw in de polder is omringd met keerwanden van Bosch Beton en stelconplaten.

Terreinafscheiding
Om de nieuwe fabriek goed bereikbaar te houden voor leveranciers, is het complete terrein verhard met ongeveer 3500 m2 aan stelconplaten. De vele meters keerwanden zorgen voor een terreinafscheiding. Door hier bovenop stroomdraad te plaatsen, worden onaangename bezoekers geweerd. Aangezien bij het plaatsen van stelconplaten op dit terrein, afwatering een grote rol speelt, zijn er bij dit project ook afwateringsgoten en putten geleverd. Op deze manier ontstaat er een goede waterhuishouding op het nieuwe terrein.

Extra stabiliteit
Bij dit project is er gebruikgemaakt van keerwanden van twee en drie meter hoog. Doordat de keerwanden voorzien zijn van een hak, staan zij extra stabiel. Zowel de keerwanden als de stelconplaten zijn direct vanaf de vrachtwagen geplaatst. Aannemings- en Verhuurbedrijf H. v/d Heiden B.V. had alles van te voren goed geregeld, waardoor de producten op de afgesproken tijd geplaatst konden worden. Want, afspraak is afspraak!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *