HomeOver onsBetrokkenheidSteun aan goede doelen

Steun aan goede doelen

Onze maatschappelijke betrokkenheid gaat ook naar steun aan goede doelen. Zoals Pink Ribbon, Kinderhospice Barneveld, onze transporteurs die spullen vervoerden naar Oekraïne of onze eigen collega die kilometers wegtrapt voor meer onderzoek naar Duchenne Spierdystrofie. Daar kunnen we als Bosch Beton alleen maar enorm respect voor hebben en hen ondersteunen.

Voorbeelden van steun aan goede doelen

Sponsoring doelgroep

Onze medemens mag rekenen op steun van Bosch Beton, omdat we het belangrijk vinden om betrokken te zijn met onze samenleving. We dragen daarom graag ons steentje bij aan projecten, events, sporters etc. Maar ook het sponsoren van lokale en regionale events vinden wij belangrijk.

Gastheerschap

We tonen ons maatschappelijk betrokken door (lokale) initiatieven te ondersteunen die passen en aansluiten bij de aard van ons bedrijf, onze kernwaarden en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Voor ons is het een kleine moeite ons terrein open te stellen en hopen zo een bijdrage te leveren aan het goede werk van anderen.

Reddingshonden trainen op terrein bij Bosch Beton

Social Return On Investment (SROI)

Social return of investment is een methode om werkgelegenheid te creëren voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Deze methode zorgt er voor dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt toch aan het werk kunnen.