Bosch Beton - Sleufsilowinactie zomer 2020: winnaars in Nederland
HomeOver onsNieuwsWinnaar Bosch Beton sleufsilo winactie bekend!

Winnaar Bosch Beton sleufsilo winactie bekend!

Bosch Beton heeft hart voor de boeren. Daarom organiseerde zij een winactie voor de Nederlandse boeren waarbij zij kans maakten een Bosch Beton sleufsilo te winnen.

7 oktober 2020

De winactie liep van 15 juli tot en met woensdag 30 september 2020. Op donderdag 1 oktober jl. trok een notaris de winnaar uit alle deelnemers aan de sleufsilo-winactie. Maatschap Lokhorst uit Zeewolde kreeg de prijs op donderdag 1 oktober officieel uitgereikt uit handen van Brechtje van den Beuken-Van den Bosch, mede-eigenaar en managing director van Bosch Beton.

Het is overweldigend!

Al weer 14 jaar woont de familie Lokhorst, die oorspronkelijk uit Putten komt, in Zeewolde waar ze gezamenlijk hun melkveebedrijf runnen. De familie Lokhorst weet hoe belangrijk het is om het kuilvoer goed te conserveren omdat zij zonder silo toch teveel kuilverlies ervoeren, daarom hebben zij een Bosch Beton sleufsilo aangeschaft. Meedoen met de winactie was natuurlijk spannend. ‘We hoopten iets meer dan stiekem dat we zouden winnen’. De sleufsilo is begin september al geleverd en de maïsoogst zit er inmiddels al in. Deze winter wil de familie investeren in een mestsilo. Uiteraard ook met Bosch Beton wanden. ‘Het is overweldigend’, aldus de reactie van de winnaar.

De boer verdient het!

Het zijn moeilijke tijden voor de boeren. Bijvoorbeeld de boerenacties, waarbij zij hun zorgen uiten over de actuele maatregelen. Zaken waarop wij allen geen directe invloed hebben, maar door lagere gras- en maïsopbrengsten ondervindt de boer daar wel directe gevolgen van, zoals nog hogere voerkosten. Een lastige situatie waardoor de nodige investeringen noodzakelijkerwijs op een nog lager pitje komen te staan.

Winactie

Een goede voerconservering is juist in tijden van schaarsheid nog belangrijker. Elk verlies dat je kunt voorkomen, is immers winst. Bosch Beton gunt iedere boer en loonwerker het voordeel van besparing op kwaliteits- en voerverlies. Om onze boeren te helpen, organiseerde zij deze sleufsilo-winactie, waarbij de Nederlandse boeren kans maakte om een Bosch Beton sleufsilo t.w.v. € 15.000 te winnen. De plaatsing van de Bosch Beton sleufsilo bij de winnaar vond in september al plaats.

Meer informatie

Meer weten over de sleufsilo-actie? Neem dan contact op met ons AGRA-team.

Heimen en Teuni Lokhorst uit Zeewolde voor hun gewonnen Bosch Beton sleufsilo.

Bekijk de prijsuitreiking