Nieuw managementteam Bosch Beton Barneveld
HomeOver onsNieuwsNieuwe gezichten in managementteam Bosch Beton

Nieuwe gezichten in managementteam Bosch Beton

Bosch Beton heeft haar management uitgebreid met de komst van twee nieuwe managementleden Geert Hanssen (commercieel directeur) en Marco Snelting (operationeel manager office) en met de toetreding van de productiemanager Rijer van Varenkamp tot het management.

Sinds 2019 staan broer en zus Gerard van den Bosch en Brechtje van den Beuken als 2e generatie CEO’s aan het roer. Samen met CFO Henk Hop vormen zij de directie en voeren tevens het management. Onder hun leiding is het bedrijf uitgegroeid tot een moderne onderneming met oog voor humaan en duurzaam management. Met een team van inmiddels zo’n 100 collega’s worden er op jaarbasis meer dan 4.500 projecten met keerwanden gerealiseerd door heel Noord West Europa.

 

Snelle groei

In de afgelopen vier jaar is het bedrijf bijna verdubbeld qua omzet. Om de buitenlandse groei te faciliteren zijn er behalve in Duitsland ook vennootschappen opgericht in België, Frankrijk en Denemarken. Het toepassingsbereik van keerwanden is uitgebreid, alsook de dienstverlening en het aantal samenwerkingen waarin Bosch Beton als exclusieve huisleverancier fungeert. Daarnaast is Bosch Beton steeds vaker in samenwerkingsverband met grote bouwers betrokken bij de realisatie van mooie en unieke infrastructurele projecten.

 

Continuïteit gewaarborgd

Met de komst van de nieuwe managementleden wordt een nieuw breder directie-management team gevormd om de continuïteit en focus ook naar de toekomst toe te borgen. ”Gerard: Brechtje en ik zijn allebei heel ondernemend en houden ons het liefst bezig met innovaties en nieuwe groeikansen. We hebben nog genoeg ambities op dat vlak”. ‘Brechtje: maar we willen desondanks niet inboeten op de service en kwaliteit die men van ons gewend is. Dus het is belangrijk dat ook de dagelijkse operationele zaken de aandacht blijven krijgen die ze nodig hebben. Met de toetreding van Marco (operationeel manager office) en Rijer (productiemanager) creëren we die zekerheid voor de interne bedrijfsvoering. Met de komst van Geert als commercieel directeur creëren we die zekerheid ook extern naar onze klanten en vaste relaties toe. En onze CFO Henk bewaakt dat alles wat we doen ook financieel verantwoord is.

 

Nieuwe energie

Het nieuwe team bruist van energie en staat te trappelen om aan de slag te gaan. ‘We vullen elkaar mooi aan en gaan het echt samen doen. We zijn onderweg naar een cementvrije generatie, en zitten nu middenin de grondstoftransitie. Daar liggen unieke kansen en uitdagingen als het gaat over de productie’ zegt Rijer. Ik ga elke dag weer met een lach aan de slag, zorgen dat alles goed loopt en de vertrouwde service en kwaliteit blijven leveren. ‘En zorgen dat we ook digitaal blijven innoveren’ zegt Marco. Ook Geert ziet de toekomst bij Bosch Beton met vertrouwen tegemoet. ‘Het doet me goed om te zien dat er met veel energie, passie en enthousiasme wordt gewerkt. Er liggen nog volop commerciële kansen waarmee ik heel graag aan de slag ga!’

Binnenkort stellen we de nieuwe MT-leden uitgebreider aan u voor.