Truckfestijn Kootwijkerbroek 2022 bij Bosch Beton
HomeOver onsNieuwsFiets naar je werk!

Fiets naar je werk!

Op 19 mei deed Bosch Beton mee aan de landelijke Fiets naar je werk dag. De uitgespaarde reiskosten gingen naar CooP-Africa. Voor elke uitgespaarde kilometer ging nog eens een euro extra naar het goede doel.

19 mei 2022

De weersomstandigheden nodigden op deze Fiets naar je werk dag niet bepaald uit om op de fiets naar je werk te gaan. Toch trotseerde een aantal collega’s code geel om door wind en regen op de pedalen naar Barneveld te rijden.

Aan onze oproep ‘Laat de auto een dagje staan en pak lekker de fiets naar Bosch!’ gaven collega’s gehoor. De uitgespaarde reiskosten van deze fietsdag gingen naar CooP-Africa. Bosch Beton zou Bosch Beton niet zijn als we daar niet nog een schepje bij bovenop deden. Voor iedere uitgespaarde kilometer maakte Bosch Beton nog eens een euro extra over!

Fiets naar je Werk Dag

Met de deelname aan Fiets naar je Werk Dag help je andere mensen in de wereld. In Oeganda maakt een fiets een groot verschil. Elke €150 betekent één nieuwe fiets voor een gezin in Oeganda.
Bekijk meer info over Fiets naar je Werk Dag

Meer informatie

Wilt u meer weten over hoe Bosch Beton omgaat met maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid? Onder Duurzaamheid vindt u meer informatie of neem contact op met Brechtje van den Beuken-van den Bosch of Gerard van den Bosch.

Persoonlijk betrokken

Bosch Beton is een persoonlijk betrokken familiebedrijf. Onze klanten dragen we een warm hart toe en we zetten onze deuren graag voor anderen open. We sponsoren (lokale) acties en steunen onze medemens. Dat doen we niet om hier zelf beter van te worden of voordeel uit te halen.

Bekijk ook