HomeOver onsNieuwsBosch Beton gaat een samenwerking aan met HZ-Skibelund

Bosch Beton gaat een samenwerking aan met HZ-Skibelund

Aan het begin van 2023 is Bosch Beton Danmark ApS een samenwerking aangegaan met handelsonderneming HZ-Skibelund.
HZ-Skibelund is gevestigd in Vojens en wordt vertegenwoordigd door Herman Zijlstra.

Herman Zijlstra heeft met zijn onderneming al ruim 30 jaar een zeer brede expertise en compleet assortiment als het gaat om producten voor stalinrichting in de veehouderij. Met de toevoeging van keerwanden aan het assortiment, breidt hij zijn assortiment voor de veehouderij verder uit.

Bosch Beton en HZ-Skibelund zijn geen onbekenden voor elkaar, want in het verleden werd er al vaker nauw samengewerkt als het gaan om het leveren van sleufsilo’s in Denemarken.

Nu HZ-Skibelund een officiële handelspartner van Bosch Beton is, wordt deze samenwerking verder vormgegeven om zo de agrarische sector in Denemarken uitgebreid te voorzien van oplossingen voor de opslag en conservering van ruwvoer.

Daarnaast zijn de toepassingsgebieden op het gebied van mestopslag, biogas en een agrarische terreinafscheiding ook nieuwe uitbreidingen in het assortiment van HZ-Skibelund.

Herman Zijlstra zal vanuit Bosch Beton actief worden bijgestaan door Douwe Bijlsma als accountmanager en Anne Bakker als verkoopleider agrarisch.

Met de combinatie van de marktkennis van HZ-Skibelund en de productkennis van Bosch Beton, krijgen Deense agrarische klanten een optimaal advies over welke keerwandoplossingen voor hen van toepassing kunnen zijn.

Contact

Douwe Bijlsma Accountmanager Agrarisch bij Bosch Beton
Douwe Bijlsma
Anne Bakker
Herman Zijlstra