Keerwanden

Keerwanden

Keerwanden voor sleufsilo’s, opslag en erfafscheiding

Om de beste keerwanden te produceren, werkt Bosch Beton continu aan intensief onderzoek, innovatieve ontwikkelingen en productverbeteringen. Doordat een vaste partner de plaatsing uitvoert, bent u van advies tot levering verzekerd van optimale kwaliteit. Ook ná de levering zit u goed bij Bosch Beton, wij bieden namelijk een fabrieksgarantie tot maar liefst twintig jaar op onze nieuwste sleufsilowanden. In de vijftig jaar dat we dit doen, hebben we al duizenden melkveehouders in West-Europa voorzien van sleufsilo’s. Hierbij houden we constant ons doel voor ogen: de beste oplossing voor een betaalbare prijs.

Wij produceren elke keerwand in onze eigen fabriek in Barneveld. We storten ons unieke betonmengsel in mallen, waarna we deze laten uitharden en opslaan op een van onze terreinen. Door de grote voorraad zijn onze keerwanden altijd snel leverbaar.

LA-keerwand-korte-voet

LA-keerwand met korte voet

LA-keerwand-lange-voet

LA-keerwand met lange voet

Sleufsilo tussenwand u-keerwand met hak

U-keerwand

TWA-keerwand

TWA-keerwand

Voordelen van de Bosch Beton keerwand

 • Gecertificeerde constructie
  Bosch Beton produceert keerwanden geheel volgens de strikte kwaliteitseisen van de certificering Agrarische Betonproducten.
 • Twintig jaar garantie
  Met een Bosch Beton keerwand profiteert u van maar liefst twintig jaar garantie.
 • Geen randafstand
  Veilig en strak inkuilen tot en met 20 ton aslast. Noodzakelijk voor optimale voerconservering, met name in de hoeken van de sleufsilo.
 • Gecertificeerde Betonkwaliteit C60/75
  Zeer gladde en vlakke sleufsilowanden met een hoge weerstand tegen aantasting van zuren voor een langere levensduur.
 • Drukbankproef
  Een extra test bevestigt dat de gecertificeerde sleufsilowanden in de praktijk ruimschoots voldoen aan belastingdrukken.
 • Service
  Gratis silocheck na twee tot drie jaar en een serviceteam dat inzetbaar is voor al uw hand- en span(band)diensten.
 • Familiebedrijf
  Bosch Beton is en blijft een familiebedrijf met een agrarische achtergrond dat continu streeft naar 100 procent klanttevredenheid. Voor u betekent dit korte lijnen, snelheid en praktische oplossingen.
 • Nieuwe generatie
  In de nieuwe serie sleufsilowanden komt veertig jaar kennis en kunde samen. Dat maakt deze keerwanden tot de beste ooit geproduceerd.
 • Uit voorraad leverbaar
  Bosch Beton levert snel en zorgt voor een professionele plaatsing van uitgeharde elementen. Uw silo is direct bruikbaar.
 • Inkuilen met een hellingshoek tot 28°
  Voor maximale conservering en veiligheid voor mens en machine.
 • Optimaal behoud
  Minimaal 33 procent drogestofgehalte en een haksellengte van minimaal zes millimeter zorgt voor optimaal behoud van koolhydraten en eiwitten in maïs.

Advies op maat

Wanneer u een aanvraag doet bij Bosch Beton, ontvangt u vrijblijvend vakkundig advies en binnen drie werkdagen een passende aanbieding voor uw sleufsilowanden. In een 3D-projectie van uw sleufsilo ziet u exact wat u kunt verwachten. Daarnaast ontvangt u belastingschema’s, zodat u weet welke belasting uw keerwanden kunnen dragen. Voorbereidingstips helpen u op weg om het zandbed goed voor te bereiden op het plaatsen van de keerwand.

keerwanden

keerwanden

Meer informatie

Wilt u meer weten over wat Bosch Beton voor u kan betekenen? Vul dan het onderstaande contactformulier in of bel voor een vrijblijvend advies direct met onze adviseurs via 0342 – 44 10 50. Via het formulier kunt u ook de Bosch Beton brochure over sleufsilowanden en ons bedrijf aanvragen.

Bosch Beton Sleufsilo-configurator

Uw sleufsilo bouwt u eenvoudig met de Bosch Beton sleufsilo-configurator. Kies een type sleufsilowand, bepaal de afmetingen en stel de erfverharding in. Verzend de aanvraag en ontvang binnen drie werkdagen een advies op maat.

Familie-de-Groot-uit-MiddenbeemsterFamilie De Groot – Middenbeemster

Garantie Bosch Beton
Aslast Bosch Beton
Voorraad Bosch Beton
Kwaliteit Bosch Beton

Een goede oogst, verdient een perfecte opslag.

Sleufsilo van L-wanden 200cm hoog.

Maatschap Eringfeld in Genderingen

service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel

snel ter plaatse wanneer u ons nodig heeft

onze unieke servicedienst

3 sleufsilo’s in combinatie met U-wanden

Wij leveren direct uit onze grote voorraad