HomeDank je wel!

Dank je wel!

Toon dit groene scherm aan een Bosch Beton medewerker en ontvang een strohoed!

We nemen z.s.m. contact op met de winnaars.

Vacatures

Vakmannen aan het werk in de duurzame fabriek van Bosch Beton

Medewerker prefab beton

Om onze betonproducten te maken, zoeken wij productiemedewerkers die weten wat werken is en dat graag in een fijn en hecht team doen. Vakmannen die graag afwisselende werkzaamheden doen.

Meer over deze vacature

Leerling Prefab Beton

Bij Bosch Beton verzorgen we zelf de opleiding onder de naam PBO (prefab beton opleiding). Het voordeel is dat je kosteloos een opleiding kunt volgen en tegelijkertijd goed geld kunt verdienen.

Meer over deze vacature

Zij-instromer Prefab Beton

Stel, je wilt van baan veranderen, lekker met je handen werken en de tijd krijgen om het werk je eigen te maken. Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer over deze vacature

ICT-support medewerker

Als eerste aanspreekpunt help jij jouw collega’s met al hun ICT-vragen en -problemen. Dankzij jouw ondersteuning werkt iedereen bij Bosch Beton soepel en probleemloos.

Meer over deze vacature

Medewerker Finance & Control

Bosch Beton zoekt een nauwkeurig en doortastend administratief talent voor de rol van Medewerker Finance & Control die zijn/haar expertise in onder meer het debiteurenbeheer wil inzetten en actief wil bijdragen om ons financiële landschap te versterken.

Meer over deze vacature
Werken bij Bosch Beton

Open sollicitatie

Misschien ben jij wel een commercieel talent, een marketingtopper, een kei in plannen of een echte aanpakker. Of zoek je een stageplek? Als jij vindt dat jij van toegevoegde waarde kunt zijn voor Bosch Beton laat dan zeker van je horen.

Meer over deze vacature
Personeelsuitjes Bosch Beton

Vacature alert!

Als eerste op de hoogte van onze nieuwe vacatures? Meld je aan voor onze vacature-alert en ontvang ze in je mail!

Meer over deze vacature