HomeDank je wel!

Dank je wel!

Toon dit groene scherm aan een Bosch Beton medewerker en ontvang een strohoed!

We nemen z.s.m. contact op met de winnaars.

Vacatures

Marketing medewerker Bosch Beton

Allround Marketeer

Ben jij een gedreven marketeer met ervaring en een passie voor de maakindustrie? Dan hebben wij dé perfecte uitdaging voor jou! Bosch Beton in Barneveld is op zoek naar een Allround Marketeer.

Meer over deze vacature
Vakmannen aan het werk in de duurzame fabriek van Bosch Beton

Medewerker prefab beton

Om onze betonproducten te maken, zoeken wij productiemedewerkers die weten wat werken is en dat graag in een fijn en hecht team doen. Vakmannen die graag afwisselende werkzaamheden doen.

Meer over deze vacature

IT-Manager

Jij spreekt de taal van IT en begrijpt bedrijfsprocessen en hoe die beide te combineren. Je beschikt over “de klik” om deze twee werelden bij elkaar te brengen én deze te optimaliseren.

Meer over deze vacature
Werken bij Bosch Beton

Open sollicitatie

Misschien ben jij wel een commercieel talent, een marketingtopper, een kei in plannen of een echte aanpakker. Of zoek je een stageplek? Als jij vindt dat jij van toegevoegde waarde kunt zijn voor Bosch Beton laat dan zeker van je horen.

Meer over deze vacature
Personeelsuitjes Bosch Beton

Vacature alert!

Als eerste op de hoogte van onze nieuwe vacatures? Meld je aan voor onze vacature-alert en ontvang ze in je mail!

Meer over deze vacature
Vakmannen aan het werk in de duurzame fabriek van Bosch Beton

Zaterdagkrachten / Bijbaan voor 16+

Wil jij lekker bijverdienen en hard werken? Dan kun je bij ons iedere zaterdag aan de slag. Ook in de vakanties kunnen wij jou goed gebruiken. Leren door te doen, plezier en lekker verdienen!

Meer over deze vacature

Prefab Beton Opleiding (PBO)

De Prefab Beton Opleiding is een initiatief van vijf betonbedrijven in de regio Barneveld. Waaronder Bosch Beton. Tijdens de Prefab Beton Opleiding leer je hoe je verschillende prefab betonelementen en mallen maakt, maar ook onderdelen voor viaducten, tunnels, sluizen en bruggen. Je krijgt les van echte professionals en ontvangt direct salaris!

Meer over deze vacature