HomeMaak kennis met onze nieuwe aanwinsten!

Maak kennis met onze nieuwe aanwinsten!

Bosch Beton is een groeiend bedrijf en dat betekent, tijd voor nieuwe Bosch Betonners. Ze stellen zich even aan u voor!

Michel
Technisch Tekenaar

Wat vind jij het leukste aan jouw werk als Technisch tekenaar?

Wat het werken als technisch tekenaar bij Bosch voor mij leuk maakt, is de grote variatie in projecten. Ook vind ik het leuk om te werken aan uiteenlopende oplossingen en toepassingen van de keerwanden -zoals een konijnen hotel – kan ik erg waarderen. 

Wat is jouw indruk van Bosch Beton tot nu toe?

Bosch is een vooruitstrevend bedrijf dat altijd twee stappen vooruitkijkt en altijd aan het innoveren is op gebied van duurzaamheid en efficiëntie.

Zeg je Bosch Beton, dan zeg je:

Een groot bedrijf, wat klein laat aanvoelen.

Wat staat er bovenaan jouw bucketlist?

Het maken van een lange reis naar Japan en het bouwen van mijn eigen huis.

Hoe ziet jouw ideale vrijdagavond eruit?

In mijn vrije tijd ben ik het liefst met vrienden op pad, met mijn 3d printer aan het knoeien of bezig met het maken van een toffe lego set met op de achtergrond leuke film of muziek.

Léon
Accountmanager GWW NL

Waarom past dit werk goed bij jou?

Elke dag is weer anders. Het ene moment ben je bezig met het uitzoeken van keerwanden voor een bestek, en het andere moment zit je met een particuliere klant aan de telefoon om een gewenste situatie door te nemen. Het in contact zijn met klanten, direct per telefoon of indirect per email, en het streven naar het beste mogelijke eindresultaat geeft mij veel energie en voldoening.    

Hoe bevordert Bosch Beton jouw werkplezier?

Bij Bosch Beton heerst een zeer open bedrijfsstructuur. Van productie tot het management, iedereen is hetzelfde en er wordt ook op die manier met elkaar omgegaan. Dat maakt dat je gewoon lekker jezelf kan zijn en dat werkt heel plezierig! 

Met welke collega zou jij een werkdag willen meelopen?

Met Wouter Slot. Verduurzaming en milieu-impact is een onderwerp wat steeds belangrijker wordt en ik vind het interessant om wat meer inzicht te krijgen wat hier allemaal bij om de hoek komt kijken.

Wat is jouw favoriete vakantiebestemming?

Mexico! Mooie cultuur en ook natuur, goed klimaat, lekker eten, leuke mensen en nog zo veel meer.  

Marco
Operational Manager

Waarom past jouw functie zo goed bij jou?

Het gevoel wat ik krijg bij dit bedrijf als warm, vooruitstrevend, zeer uitdagend, ambitieus (en had ik al warm gezegd?), ervaar. Bosch Beton is een familiebedrijf waar volop aandacht is voor de mens binnen het bedrijf als ook buiten het bedrijf. Daarnaast spreekt mij de ambitie en de weg om de ambitie waar te maken mij zeer aan. Op dat vlak voelt deze functie als zeer passend bij mij.

Wat is het leukste aan jouw functie?

In deze job komt alles samen en mag ik mijn opgedane ervaring gebruiken om Bosch Beton verder te helpen in de ontwikkeling en om de ambitieuze doelen te behalen. Zelf blijven groeien in een bedrijf wat ook de ambitie heeft om te groeien en te ontwikkelen. Mijn ambitie komt dus samen met die van Bosch Beton.

Wat maakt werken bij Bosch Beton uniek?

Hard werken, maar zeker een dolletje op zijn tijd. Elke dag wordt er weer opnieuw ruimte gegeven voor je inbreng en word je telkens uitgedaagd om jouw inbreng te geven.

Welk nummer mag niet ontbreken in jouw Spotify playlist?

Ik heb een zeer brede muzieksmaak. Ik zing de nummers van Jovink mee, twee keer U2 live gezien, van Megapiratenfestijn was ik lang een vaste bezoeker, maar kan Metallica of après ski (als carnavalvierder) ook zeker waarderen.

Hoe ziet jouw ideale vakantie er uit?

Absoluut geen kampeerder, liefst wel enige vorm van luxe. Een mix van heerlijk relaxen en dingen ondernemen maak je mij het gelukkigst mee.

Geert
Commercieel Directeur

Waarom past jouw functie zo goed bij jou?

Commercieel werk was altijd al mijn passie. De omgang met klanten en het commerciële spel zijn voor mij belangrijke drijfveren om er elke dag weer iets moois van te maken. Ik ben een pionier met een hands-on mentaliteit. Ik heb een lange historie in een familiebedrijf. Een lange termijnvisie, platte organisatie, flexibiliteit en de vrijheid om te kunnen handelen zijn voor mij belangrijk in een werkomgeving. Ik weet dat ik dan het beste uit mezelf kan halen. De gemiddelde leeftijd binnen ons bedrijf ligt op 32 jaar. Het geeft me energie om te zien hoe gemotiveerd deze mensen aan het werk zijn. De mix tussen het soort bedrijf en mijn functie daarin maken voor mij de gezonde mix. 

Wat is jouw indruk van Bosch Beton tot nu toe?

Ik was zeer onder de indruk van de innovativiteit en de spirit binnen het bedrijf. Je voelt dat onze medewerkers het ook zien als “hun” bedrijf. Er heerst een enorme mate van betrokkenheid. Ook de warme ontvangst van mijn nieuwe collega’s en de manier waarop iedereen ervoor gezorgd heeft dat ik mij meteen thuis voel, vind ik fantastisch. Als we de ingezette koers de komende jaren vast kunnen houden, zie ik de toekomst zeer positief tegemoet. Met name de kwaliteit van onze producten, de investeringen, de vooruitstrevende wijze waarop wij met duurzaamheid bezig zijn, maar vooral de betrokkenheid van de “Bosch Betonners”, hebben mij overtuigd.

Waar kijk je het meeste naar uit binnen jouw functie dit jaar?

Bovenal hoop ik dat ik eind van het jaar kan terugkijken naar een succesvolle start binnen Bosch Beton. Verder zijn er uiteraard allerlei commerciële leads in binnen- en buitenland die dit jaar nog tot een goed einde gebracht moeten worden. Daar zijn ook enkele nieuwe projecten bij, die ons als bedrijf nog een keer extra op de kaart zullen zetten. Ook kijk ik uit naar samenwerking met de diverse collega’s en hun visie op de toekomstige ontwikkeling van Bosch Beton en de samenwerking met het MT. 

Waar mag je Geert ’s nachts voor wakker maken?

Als ik heel eerlijk ben kun je mij het beste ’s nachts niet wakker maken haha;) Het zijn lange en intensieve dagen bij Bosch beton, en dan heb je wel een goede nachtrust nodig.

Hoe ziet jouw ideale vrije zaterdag eruit?

Toch iets langer slapen dan door de week. Een kop koffie in bed en dan als onderdeel van mijn triatlon hobby toch wel veel sporten. Afhankelijk van mijn trainingsplan een keer zwemmen, fietsen of hardlopen of een combinatie van. Verder wat werk in huis of in de tuin. Maar dit alles wel  een beetje onder het motto van: alles mag, maar niets moet!

 

Ook Bosch Betonner worden?

Een groot deel van je tijd breng je door met werken. Het liefste in een baan die bij je past en in een organisatie die bij je past. Als jij je prettig voelt in een informele organisatie waar teamwork, ambitie, groei & ontwikkeling voorop staan. En waar je ook volop mogelijkheden krijgt om samen te werken. Dan zou het zo maar kunnen dat jij past bij Bosch Beton.