Bosch Beton genomineerd voor de EZK Energy Award 2019

Bosch Beton is één van de drie genomineerden voor de EZK Energy Award 2019! In juni 2019 verhuisden wij naar onze nieuwe fabriek in Barneveld, waar betonnen keerwanden op een slimme en schone manier worden geproduceerd. De gehele fabriek is BREEAM Outstanding ontworpen, waarbij  veel aandacht is besteed aan energie en duurzaamheid. Daarop aansluitend is het productieproces gereed voor verdere verduurzaming van de productie van de betonnen keerwanden.

EZK Energy Award
De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) heeft Bosch Beton genomineerd voor de EZK Energy Award 2019. Naast Bosch Beton zijn Koninklijke Vopak en Hotel Breeze genomineerd. Deze drie bedrijven maken kans op deze prijs, omdat ze zich positief hebben onderscheiden op het gebied van energiebesparing, duurzame opwekking en duurzame warmte.

De winnaar wordt op 30 januari 2020 bekendgemaakt op het EZK-evenement: Partners in energie-uitdagingen in Barneveld. Het winnende bedrijf krijgt onder meer een geldbedrag van € 25.000 om bijvoorbeeld te besteden aan duurzame energiemaatregelen. Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) stelt de prijs beschikbaar.