HomeProjectenKeerwanden voor banketbakkers uit Dalfsen

Keerwanden voor banketbakkers uit Dalfsen

Frijling uit Dalfsen is een moderne groep van traditionele banketbakkers. Frijling had meer ruimte nodig voor hun opslag. De banketbakkers hadden nog een laaddock leegstaan waar niets mee gedaan werd. Daarom hebben zij Pekkeriet BV ingeschakeld om een plan te ontwerpen om het laaddock op te hogen zodat het gelijkvloers kwam met hun magazijn. Zo zouden ze er 250 extra palletplaatsen bij krijgen.

L-keerwand met hak

Het dock moest in totaal 120 cm opgehoogd worden met daarboven nog een beschermrand van 30 cm. Daarom heeft Pekkeriet gekozen voor onze L-keerwanden met hak van 150 cm hoog. We hebben deze keerwanden rechtstreeks vanaf de oplegger geplaatst onder de overheaddeuren door naar binnen.

Binnen de keerwanden is onder andere vulzand en puingranulaat aangebracht waarna de vloer op de gewenste dikte van 20 cm gestort kon worden. Door de goede samenwerking tussen Bosch Beton en Pekkeriet is het uiteindelijke resultaat precies zoals opdrachtgever Frijling het voor ogen had.

Meer informatie

Wilt u meer weten over dit project of over welke oplossingen op maat wij kunnen bieden met onze keerwanden voor opslag? Neem dan vrijblijvend contact op met onze adviseurs.