HomeLeer onze nieuwe Bosch Betonners kennen!

Leer onze nieuwe Bosch Betonners kennen!

Bosch Beton staat altijd open voor nieuw talent en dat hebben we gevonden in onze nieuwe Bosch Betonners! Vandaag is het tijd om ze voor te stellen.

Henning
Accountmanager Agrarisch DE

Waarom heb jij de keuze gemaakt voor Bosch Beton?

Ik heb voor Bosch Beton gekozen omdat het een innovatief en succesvol familiebedrijf is, bovendien was het eerste contact zeer aangenaam.

Buitendienst, wat spreekt jou daar zo in aan?

Het leuke aan buitendienst vind ik de nieuwe taken die ik elke dag krijg en het leren kennen van nieuwe mensen. Ook haal ik er voldoening uit wanneer klanten tevreden zijn met het gegeven advies en er successen plaatsvinden in de vorm van orderbevestigingen.

Wat vind jij typisch Bosch Beton?

Samen met het team de wereld van sleufsilo wanden veroveren!

Hoe zit jouw ideale vrije dag eruit?

Ik ga graag een stuk rijden op de motor of naar de sauna met vrienden. Ook vind ik het leuk om op bezoek te gaan bij familie.

Wat is je favoriete film?

De John Wick filmserie, omdat het laat zien dat je met wilskracht alles kunt bereiken.

Mathilde
HR Adviseur

Waarom past jouw functie zo goed bij jou?

Mijn hart gaat sneller kloppen als ik mensen en/of organisaties verder kan helpen, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Ik ben benieuwd naar ieders verhaal – dat is namelijk uniek en geeft context. Binnen het HR-vakgebied staan grote uitdagingen voor de deur, waardoor functies en processen telkens bijgesteld zullen worden en medewerkers continue in ontwikkeling blijven. Met de toekomstige generaties die werk anders beleven dan de huidige, willen (en moeten) bedrijven blijven samenwerken. Hoe dan? Dat gaan we ontdekken: leuk!

Wat is jouw indruk van Bosch Beton tot nu toe?

Die indruk is goed – ik krijg er energie van. De dynamiek binnen de organisatie, de gedrevenheid en ambities van management en medewerkers, de onderlinge sfeer en innovatieve drive zijn dingen die mij vanaf de eerste periode in positieve zin opvielen. Ik vind Bosch Beton een sociale werkgever met een duidelijke visie, waar medewerkers snel worden opgenomen in de groep en volop kansen krijgen.

Waar kijk je het meest naar uit binnen jouw functie dit jaar?

Ik kijk er dit jaar naar uit om bij te dragen aan de overstap naar HR-software in eigen beheer! Ook wordt dit jaar de Bosch Beton Academy gelanceerd waaraan ik mee zal werken. Naast deze grote projecten kijk ik ook uit naar het coachen, ondersteunen van en faciliteren voor mijn collega’s.

Wat staat er bovenaan je bucketlist?

Een bucketlist heb ik niet; de dingen die ik echt een keer wilde meemaken, heb ik eigenlijk wel beleefd of plan ik in. Wel zou ik nog wel eens een cursus schilderen op doek willen volgen, bij Iris Frederix ofzo. Lekker uit je hoofd, iets nieuws creëren.

Christian
Accountmanager Infra DE

Waarom wilde je graag voor de buitendienst van Infra-Duitsland aan de slag?

Ik heb twee opleidingen in Duitsland gevolgd. De ene was een technische opleiding als betonwerker, de andere was een commerciële opleiding als handelaar in groothandel en buitenlandse handel. Daarom kan ik mijn ervaring uit beide beroepen heel goed combineren en inzetten voor mijn functie.

Hoe ziet een gemiddelde werkdag voor jou eruit?

Spannend! Geen dag is hetzelfde, projecten veranderen voortdurend en elke bouwplaats is anders. Acquisitie in het veld en het maken van offertes is een groot deel van mijn werk.

Wat maakt Bosch Beton uniek volgens jou?

Ik heb nergens anders zo’n bedrijfscultuur meegemaakt. De medewerkers en het management zijn allemaal vriendelijk, de communicatie werkt op ooghoogte, ongeacht het niveau, en dat is geweldig. Alle werknemers werken samen aan een gemeenschappelijk doel en leven daarnaar. Als het goed gaat met Bosch, dan gaat het ook goed met mij.

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn gezin en mijn Labrador Daimon, daarnaast doe ik vrijwilligerswerk en zit ik in het bestuur van verschillende clubs. Ik ben ook actief in de schietsport en daar geniet ik volop van.

Wat is je favoriete vakantiebestemming?

We hebben niet echt een favoriete bestemming, we gaan graag naar Oostenrijk en hebben de afgelopen 2 jaar cruise vakanties ontdekt.

Anouk
Stagiaire Marketing & Communicatie

Waarom heb jij gekozen voor een stage bij Bosch Beton?

Het eerste contact was fijn en het feit dat Bosch Beton een familiebedrijf is sprak mij aan. Ik was opzoek naar een veelzijdige stage waar ik alle uithoeken van de marketing kan ervaren en deze heb ik zeker gevonden hier bij Bosch Beton!

Wat is jouw indruk van Bosch Beton tot nu toe?

Bij Bosch Beton is er veel persoonlijke aandacht en krijg je volop de kans om je kwaliteiten en interesses verder te ontwikkelen. Je merkt echt dat het een familiebedrijf is; de lijntjes zijn kort en dat zorgt voor een fijne sfeer op de werkvloer!

Ben jij een natuur- of een stadsmens?

Ik ben echt een natuurmens. Ik vind het heerlijk om hele dagen buiten te zijn, al helemaal als het zonnetje schijnt!

Stel je zou niet in Nederland wonen, in welk land zou je dan het liefst stranden?

Dan zou ik toch echt kiezen voor een Scandinavisch land; Noorwegen of Zweden. Wonen in zo’n prachtig land en de rustige en gemoedelijke sfeer die daar heerst lijkt me heerlijk!

Bas
Accountmanager Infra DE

Wat vind je het leukste aan jouw werk als Buitendienst?

De vrijheid! Ik kan goed met mensen omgaan en ik kijk er naar uit om in Duitsland te werken, de afgelopen 25 jaar heb ik daar al veel mogen werken en daardoor spreek ik de taal.

Waarom past jouw functie zo goed bij jou?

Ik ben altijd zeer actief geweest zowel commercieel, praktisch en als leidinggevende in de bouw. Door mijn bouwtechnische achtergrond en ervaring in Duitsland, kan ik links en rechts wel een potje breken bij klanten omdat ik makkelijk op een vraagstelling kan inspelen.

Wat maakt Bosch Beton uniek volgens jou?

Het is een hele fijne sfeer om in te werken, men is begaan met de mensen.

Welke hobby zou je starten als tijd en geld geen rol zou spelen?

Ik zou dan vooral genieten, klussen en op zijn tijd op vakantie gaan naar landen op mijn verlanglijstje.

Welke landen staan er op je verlanglijstje?

Scandinavische landen lijken mij heel gaaf; Noorwegen, Zweden, Finland en IJsland. Bovendien wil ik ook nog wel een stuk van Noord-Amerika zien!

Ook Bosch Betonner worden?

Een groot deel van je tijd breng je door met werken. Het liefste in een baan die bij je past en in een organisatie die bij je past. Als jij je prettig voelt in een informele organisatie waar teamwork, ambitie, groei & ontwikkeling voorop staan. En waar je ook volop mogelijkheden krijgt om samen te werken. Dan zou het zo maar kunnen dat jij past bij Bosch Beton.