HomeWerken bij Bosch Beton: 6 solide redenen om voor ons te kiezen!

6 solide redenen om voor ons te kiezen!

Een groot deel van je tijd breng je door met werken. Het liefste in een baan die bij je past en in een organisatie die bij je past. Voel jij je prettig in een informele organisatie waar teamwork, ambitie, groei & ontwikkeling voorop staan? Met volop mogelijkheden om samen te werken? Dan zou het zo maar kunnen dat jij bij ons past!

Nog niet helemaal overtuigd? We geven je zes solide redenen waarom het werken bij Bosch Beton écht grandioos is 🙂

 

4. Inventief

Innoveren kun je leren

Soms zijn wij te bescheiden, maar nu schreeuwen we het even van de daken: Bosch Beton is de meest innovatieve betonspecialist in Europa. We staan nooit stil en zijn continu op zoek naar slimme en duurzame oplossingen. Voor onze opdrachtgevers en leveranciers, maar ook intern: meedenken over processen en hoe ze sneller en beter kunnen, wordt van harte gewaardeerd. Als wij geloven dat het kan, durven we het ook te doen!

5. Deskundig

Vakmannen & Vakvrouwen

Bosch Betonners zijn ware vakmannen en vakvrouwen. Beton is een ambacht! En iedereen, op elke schakel binnen ons bedrijf, is zich daarvan bewust. We staan achter onze producten en zijn zo een solide partner voor al onze klanten en leveranciers. Dit gevoel is ook intern merkbaar: afspraak is afspraak! Met ruim 50 jaar ervaring kunnen we bogen op kennis, expertise en deskundigheid op elke schakel binnen ons mooie bedrijf.

 

6. Eigenaarschap

Samen verantwoordelijk voor het geheel

Zelfstandig werken betekent ook verantwoordelijkheid nemen voor je eigen aandeel. Je bent als het ware ‘eigenaar” van jouw werkzaamheden, taken en resultaten. Zo zijn we samen verantwoordelijk voor Bosch Beton én onze missie: duurzame keerwand oplossingen. Bosch Betonners nemen hierin graag het voortouw en leveren zo stuk voor stuk actief een bijdrage aan onze resultaten. En die mogen er zijn!

Wat dacht je bijvoorbeeld van....