Vakmannen

Wil jij graag in een hecht team een topproduct maken waarbij je het vak in de praktijk leert? Dan hebben wij een fijne baan voor jou.

(Beginnende) vakmannen

Bosch Beton produceert betonnen keerwanden die wij zowel in Nederland als in het buitenland leveren. Wij mogen ons marktleider noemen in ons eigen land en timmeren ook buiten de landsgrenzen flink aan de weg. Omdat wij blijven groeien, zoeken wij een nieuwe collega’s.

Dagelijks maken wij heel wat keerwanden en dat worden er steeds meer. Daarvoor moeten wij de wanden ontkisten, de bekisting klaar maken voor een nieuwe stort en de wapening voorbereiden. Vervolgens controleren wij alles om daarna daadwerkelijk beton te kunnen storten. Samen met je collega’s zorg jij ervoor dat het gehele proces zo efficiënt en soepel mogelijk verloopt zodat we wanden met een hoge kwaliteit produceren.

Houd jij van hard werken in een hecht team waar samenwerken erg belangrijk is? Dan is werken bij Bosch Beton misschien wel iets voor jou.

Onze arbeidsvoorwaarden
Bij ons krijg je een prima salaris, 24 vakantiedagen, 6 adv-dagen bij 40 uur, vakantiegeld en een eindejaarsuitkering. We zijn zo hecht dat we elkaar graag vaak zien, bij voorkeur vijf dagen per week. We drinken vrijdagmiddag graag een biertje samen en een snack gaat er ook best in. En we staan graag stil bij belangrijke gebeurtenissen.

Meer informatie
Heb je nog vragen of wil je meer weten, bel of app dan met Rijer van Varenkamp op 06-81452189.

Sollicitatie
Ben je enthousiast geworden, stuur dan je cv naar Marieke Boltje via hrm@boschbeton.com.

Solliciteer hieronder makkelijk en snel:

Marieke Boltje, HR-adviseur

Marieke Boltje
HR-adviseur