Talent gezocht

  • Bosch Beton is altijd op zoek naar talent

Talent gezocht

Misschien ben jij wel een commercieel talent, een marketingtopper, een kei in plannen of een echte aanpakker. Of zoek je een stageplek? Als jij vindt dat jij van toegevoegde waarde kunt zijn voor Bosch Beton laat dan zeker van je horen. Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn eigenlijk altijd op zoek naar talent. Ongeacht je achtergrond of opleiding, voor mensen met talent is altijd ruimte. Enthousiasme, doorzettingsvermogen en ambitie zijn vanzelfsprekende eigenschappen die bij jou passen. Heb jij die?

Solliciteer
Stuur dan een open sollicitatie en geef in je motivatie aan wat jij meeneemt en wat jij kunt betekenen voor Bosch Beton. En wie weet zitten wij binnenkort aan de koffie, thee of iets anders!

Benieuwd waarom Fred, Anne en Dik bij Bosch Beton werken?

Interesse?
Vul hieronder je gegevens in en stuur je motivatie met je CV naar Irene Hehenkamp. Daarna nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Wil je eerst nog iets meer weten of heb je vragen? Bel dan Irene op 06-12158702. Mailen kan natuurlijk ook: hrm@boschbeton.com.

Is dit niets voor jou maar ken je iemand voor wie dit wel interessant is? Deel deze vacature dan even met hem of haar!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Solliciteren gaat heel makkelijk en snel:

Irene Hehenkamp, HR-adviseur Bosch Beton

Irene Hehenkamp
HR-adviseur

Fred van Ginkel
Klantenservice
“Voor mij is geen dag hetzelfde! Ik hou van afwisseling in mijn werk en hier is genoeg ruimte voor binnen Bosch Beton. Daarnaast is Bosch Beton in mijn ogen een gezond en dynamisch bedrijf waarbij je veel in teamverband werkt.”

Anne Bakker
Verkoopadviseur Agrarisch Nederland
“Ik vind het belangrijk om mezelf continu te blijven ontwikkelen. Het fijne aan Bosch Beton is dat zij mij hier in stimuleren. Zo heb ik als één van de eerste vrouwen in Nederland, de cursus Betonvakvrouw Bouwelementen succesvol afgerond!”

Dik Wilkens
Planner Logistiek
“Bosch Beton is een echt familiebedrijf! Je merkt dit in alles. De sfeer is gemoedelijk en iedereen laat elkaar in zijn of haar waarde. Daarnaast krijgen wij iedere woensdag heerlijke zelfgemaakte soep! Wie wil dat nou niet?”

Maar misschien wel net zo belangrijk…
Wát hebben wij jou te bieden?

Bosch Beton is een dynamisch bedrijf dat altijd in ontwikkeling is. Investeren in de toekomst staat hierbij centraal, vandaar dat wij altijd op zoek zijn naar nieuw talent. Bij ons krijgt iedereen gelijke kansen, ongeacht je leeftijd of achtergrond. Of je nu een middelbare scholier bent of een starter, iedereen heeft recht op een eerlijke kans. Wij bieden jou de mogelijkheid om werkervaring op te doen bij een toonaangevend internationaal bedrijf en je krijgt de kans om jouw talenten te ontwikkelen.  Het beste uit jezelf en je vak te halen, dat vinden wij belangrijk. Met vakgerelateerde trainingen en cursussen investeren wij in jouw toekomst bij Bosch Beton!

Ben jij het nieuwe toptalent?