Talent gezocht

Talent gezocht

Ben jij een commercieel talent, een marketingtopper of een echte aanpakker? Of ben jij op zoek naar een stageplek en denk jij van toegevoegde waarde te kunnen zijn voor Bosch Beton?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn altijd op zoek naar talent. Ongeacht je achtergrond of opleiding, voor mensen met talent is altijd ruimte. Enthousiasme, doorzettingsvermogen en ambitie zijn vanzelfsprekende eigenschappen die bij jou passen.

Fred van Ginkel
Servicemedewerker
“Voor mij is geen dag hetzelfde! Ik hou van afwisseling in mijn werk en hier is genoeg ruimte voor binnen Bosch Beton. Daarnaast is Bosch Beton in mijn ogen een gezond en dynamisch bedrijf waarbij je veel in teamverband werkt.”

Anne Bakker
Verkoopadviseur Agrarisch Nederland
“Ik vind het belangrijk om mezelf continu te blijven ontwikkelen. Het fijne aan Bosch Beton is dat zij mij hier in stimuleren. Zo heb ik als één van de eerste vrouwen in Nederland, de cursus Betonvakvrouw Bouwelementen succesvol afgerond!”

Dik Wilkens
Planner Logistiek
“Bosch Beton is een echt familiebedrijf! Je merkt dit in alles. De sfeer is gemoedelijk en iedereen laat elkaar in zijn of haar waarde. Daarnaast krijgen wij iedere pauze heerlijke zelfgemaakte soep! Wie wil dat nou niet?”

Maar misschien wel net zo belangrijk…
Wát hebben wij jou te bieden?

Bosch Beton is een dynamisch bedrijf dat altijd in ontwikkeling is. Investeren in de toekomst staat hierbij centraal, vandaar dat wij altijd op zoek zijn naar nieuw talent. Bij ons krijgt iedereen gelijke kansen, ongeacht je leeftijd of achtergrond. Of je nu een middelbare scholier bent of een starter, iedereen heeft recht op een eerlijke kans. Wij bieden jou de mogelijkheid om werkervaring op te doen bij een toonaangevend internationaal bedrijf en je krijgt de kans om jouw talenten te ontwikkelen.  Het beste uit jezelf en je vak te halen, dat vinden wij belangrijk. Middels vakgerelateerde trainingen en cursussen investeren wij in jouw toekomst bij Bosch Beton!

Ben jij het nieuwe toptalent?

Ben je enthousiast geworden denk jij het nieuwe toptalent van Bosch Beton te zijn? Stuur dan een e-mail met jouw motivatie en CV naar hrm@boschbeton.com. Wil je meer informatie? Bel of WhatsApp Marieke Boltje (HR-adviseur Bosch Beton) op +31 (0)6-12158702.

Solliciteer hieronder makkelijk en snel: