sleufsilo-actie

  • Unieke winactie van Bosch Beton - Bouw en win een sleufsilo t.w.v. €15.000

U verdient t!
Het zijn moeilijke tijden voor de boer. Naast de zorgen over de actuele maatregelen waaraan de boer moet voldoen, zijn er ook zorgen over de droogte van dit jaar. Om nog maar niet te spreken over de ingevoerde voermaatregel die 1 september in zal gaan. Zaken waar we geen directe invloed op hebben, maar door lagere gras- en maïsopbrengsten wel directe gevolgen van ondervinden, zoals nog hogere voerkosten.
Kortom, een lastige situatie waarin de nodige investeringen noodzakelijkerwijs op een nog lager pitje komen te staan. Onze AGRI-adviseurs horen en zien dat ook dagelijks.

Winactie
Juist in tijden van schaarsheid is een goede voerconservering nòg belangrijker. Immers, elk verlies dat we kunnen voorkomen, is winst! En optimaal maïs en gras inkuilen lukt alleen met de juiste silowanden èn …. een goede agrariër die zijn vak kent, net als wij!
Eenmaal een goede sleufsilo binnen handbereik betekent dit jaar op jaar een besparing op kwaliteits- en voerverlies. Een voordeel dat wij iedere boer en loonwerker gunnen! Niet alleen in woorden, maar juist ook in daden. Daarom hebben wij een unieke winactie opgezet:

maak kans om een silo te winnen t.w.v. € 15.000, omdat u het verdient!

Uniek actie van Bosch Beton - Bouw en win een sleufsilo t.w.v. €15.000

De Bosch Beton LA-S keerwand is gemaakt van een zuurbestendig innovatief betonmengsel dat nog zuurbestendiger is dan de standaard C60/75-beton.

De actie geldt voor onze bestaande en nieuwe klanten in Nederland. Bosch Beton stelt een sleufsilo ter beschikking t.w.v. € 15.000. Voor dit bedrag kunt u uw gewenste sleufsilo realiseren met bijvoorbeeld onze nieuwe LA-S-wanden; twee meter netto inkuilhoogte, twee rijen van 40 meter lang en bij u op uw erf geplaatst.
Deze sleufsilowand is gemaakt van een nog zuurbestendiger innovatief betonmengsel dat zuurbestendiger is dan de standaard C60/75-beton. De nieuwe wand heeft niet alleen een netto inkuilhoogte, maar mag belast worden zonder randafstand met een machine van 20 ton totaalgewicht (10 ton aslast). Optimale verdichting en voerconservering dus!

Meedoen?

  • vraag nu een offerte aan en plaats uw bestelling of die van uw klant vòòr woensdag 30 september 2020;
  • op donderdag 1 oktober 2020 trekt de notaris de winnaar van de sleufsilo.
    Binnen vijf werkdagen nà de trekking nemen wij persoonlijk contact op met de winnaar;
  • Heeft u plannen, maar wilt pas volgend jaar bouwen? Geen probleem. Alle opdrachten tussen 15 juli 2020 en 30 september 2020 – met een uiterste realisatiedatum voor 1 juni 2021 – doen mee met de trekking.

Bekijk de deelnamevoorwaarden en wie weet staat er binnenkort bij u een mooie Bosch Beton sleufsilo op uw erf. Samen staan we sterk!

AgriWijzer
Kent u Agriwijzer? AgriWijzer is het informatieportaal voor iedere agrarische ondernemer die zijn bedrijf duurzaam en vooruitstrevend wilt ontwikkelen. In de flyer van AgriWijzer vindt u alles over de Bosch Beton innovatieve afvoergoot die de oplossing biedt om water en perssappen te scheiden. En uiteraard nog meer handige tips voor een goede erfinrichting. Want alleen samen bouwen we een goede silo.

Maak vòòr 30 september 2020 kans om een sleufsilo te winnen t.w.v. € 15.000!

Uniek actie van Bosch Beton - Bouw en win een sleufsilo t.w.v. €15.000

 Omdat u het verdient!