Senior HR-adviseur

  • Bosch Beton - Duurzame betonfabriek Barneveld

Deze functie als senior HR-adviseur bij Bosch Beton zou weleens de perfecte baan kunnen zijn voor jou. Jij bent energiek, praktisch ingesteld, evenwichtig en empathisch. Je ziet je collega’s graag als je werkfamilie. Als jij van een uitdaging houdt en energie krijgt van de gedrevenheid in een jong en professioneel team, kijk dan verder naar deze functie.

Senior HR-adviseur (fulltime)

Senior HR-adviseur bij Bosch Beton
Jij houdt van mensen en zet graag een extra stap om je collega’s zo goed mogelijk te faciliteren. Je bent sociaal intelligent, voelt haarfijn aan wat er bij je collega’s speelt en weet dat op de juiste momenten aan te kaarten. Met een flinke dosis humor weet jij ook moeilijke onderwerpen bespreekbaar te maken. Door je rust en integriteit win jij het vertrouwen van je collega’s en fungeer je als spiegel, vraagbaak en vertrouwenspersoon. Ook in de huidige Corona-tijd zorg je dat collega’s hun verhaal kwijt kunnen en zich betrokken blijven voelen bij Bosch Beton.
Daarnaast ben je de ogen en oren van het MT binnen de organisatie. Je hebt dagelijks 1 op 1 contact met het MT en denkt strategisch mee over zaken als persoonlijke ontwikkeling, uitbreiding van de organisatie, verzuimbeleid, vitaliteit, salarisontwikkeling etc. Alles met als doel het garanderen van een gezonde en krachtige organisatie zodat ons bestaansrecht gegarandeerd blijft.

Kortom, je bent de lijm binnen Bosch Beton. Van koffie drinken met een collega die niet lekker in zijn vel zit, sollicitatiegesprekken voeren, het opleidingsplan voor volgend jaar bespreken met het MT tot overleggen met je corporate communicatiecollega over ‘employer branding’. In een MKB-bedrijf als het onze komen al deze zaken aan bod. En daar krijg jij energie van; zonder het menselijke uit het oog te verliezen draag jij dagelijks bij aan het verder professionaliseren van onze organisatie.

Leuk je te ontmoeten
Wij denken dat je voor deze functie het volgende nodig hebt:

  • hbo werk- en denkniveau;
  • >tien jaar relevante werkervaring;
  • naast een goede beheersing van de Nederlandse taal, beheers je ook het Engels en Duits goed;
  • ervaring binnen een productie- c.q. familiebedrijf is een pré.

Wat krijg je bij ons
Uiteraard een goed salaris, dit bespreken we graag met je aan tafel; 30 vakantie- en Adv-dagen (bij fulltime dienstverband), vakantiegeld en een eindejaarsuitkering. Ook een goede werksfeer hoort bij onze arbeidsvoorwaarden; in “normale” tijden drinken we vrijdags een drankje samen, altijd vergezeld van een snack, in de lunchpauze spelen we graag een potje tafelvoetbal in onze kantine en we slaan geen gelegenheid over om een gebeurtenis te vieren. We zien onszelf als een betrokken werkgever: onze medewerkers zijn ons belangrijkste kapitaal en hun welzijn is belangrijk voor ons. Een telefoon en laptop van de zaak zijn standaard en we zorgen ervoor dat je vanuit huis ook goed kunt werken.

Wie zijn wij?
Bosch Beton is een ambitieus familiebedrijf dat vanuit onze state-of-the-art fabriek in Barneveld prefab betonnen keerwanden produceert en verkoopt in de grond, weg- en waterbouw en de agrarische sector. Dit doen wij zowel in Nederland als in de landen om ons heen. Voor elke vraag bieden wij een keerwandoplossing op maat. Wij leveren een kwalitatief goed en duurzaam product voor nu en de generaties na ons. Duurzaamheid en innovatie staan hoog op de agenda. Wij werken toe naar een 100% circulaire productie van onze keerwanden in de toekomst. Niet voor niets hebben wij duurzaam, vooruitstrevend, daadkrachtig, oprecht en loyaal als kernwaarden.
We werken met ongeveer 65 collega’s bij Bosch Beton. Het merendeel heeft zijn of haar werkplek in Barneveld en een aantal collega’s is werkzaam in Duitsland, Denemarken, België en Frankrijk.

Kom je bij ons werken?
Zie jij jezelf bij Bosch Beton werken of heb je vragen? Dan komen we graag met je in contract. Bel of app Marieke Boltje, onze huidige HR-adviseur, op 06-12158702. Of stuur gelijk je motivatie met CV hieronder naar Marieke. Je hoort dan snel van ons!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Solliciteer hieronder makkelijk en snel:

Marieke Boltje, HR-adviseur Bosch Beton

Marieke Boltje
HR-adviseur