Receptionist(e)

  • State-of-the-art-fabriek Bosch Beton in Barneveld

Jij staat drie chauffeurs tegelijkertijd te woord (in het Duits, Nederlands en Engels), belt een klant terug over een geleende klem, regelt broodjes voor een afspraak die uitloopt en bloemen voor twee jubilea aanstaande vrijdag.
Ben jij ons rustpunt binnen de ogenschijnlijke chaos door de juiste prioriteiten te stellen?

Receptionist(e)

voor 28 uur per week; maandag – vrijdag van 9:00 tot 15:00 uur

Familie?
Zeker, Bosch Beton is een familiebedrijf en zo zien we elkaar als collega’s ook, zij zijn onze naaste werkfamilie. Net als onze leveranciers, klanten en logistieke partners, gezamenlijk zorgen we ervoor dat we bestaansrecht hebben en dat koesteren we. We willen onze collega’s een baan garanderen waar ze dagelijks met veel plezier naar toe gaan.

Divers?
Oh ja; terwijl jij twee chauffeurs tegelijkertijd te woord staat (in het Duits, Nederlands of Engels), belt één van onze klanten dat de geleende klem nog drie dagen langer nodig is terwijl jij die aan een ander had beloofd. Dan komt Brechtje langs met de vraag of je broodjes kan regelen voor het bezoek en Marieke heeft onverwachts bloemen nodig voor een jubilerende collega.

Rustpunt?
Dat ben jij, te midden van deze ogenschijnlijke chaos. Jij weet de juiste prioriteiten te stellen, je kalmte te bewaren en daarmee ook de mensen om je heen rustig te houden. Tactisch, snel, doelgericht en met de nodige empathie weet jij zaken geregeld te krijgen. Dat ondertussen je telefoon nog een paar keer overgaat vind je niet erg, jij krijgt hier juist energie van.

Jouw directe collega’s
Jouw werkplek bevindt zich bij de entree op de begane grond en je deelt het kantoor met Dik en Jochen; zij verzorgen beiden de logistieke planning van onze keerwanden. Hectisch werk wat veel van beide heren vraagt en waar ze zo nu en dan jouw hulp goed bij kunnen gebruiken.

Onze arbeidsvoorwaarden
Je krijgt een uitstekend salaris, 24 vakantie- en 6 adv-dagen o.b.v. 40 uur, vakantiegeld en een eindejaarsuitkering. We zijn zo hecht dat we elkaar graag vaak zien, bij voorkeur 5 dagen per week. Daarbij streven we er naar je uren in overleg in te delen. Op vrijdagmiddag is er tijd voor een drankje en we staan graag stil bij belangrijke gebeurtenissen.

Jouw bijdrage
Het maakt niet uit wie er aan je balie staat, jij hebt voor iedereen een vriendelijk woord. Tussendoor heb je ook die broodjes en bloemen geregeld en omdat Dik vanmiddag buiten de deur is neem jij zijn telefoontjes over. Bovendien zorg je er graag voor dat onze kantine er verzorgd uitziet en dat alles aanwezig is om gezamenlijk te lunchen. Dit alles doe jij enthousiast, met oog voor de mensen om je heen en met de wetenschap dat we het samen moeten doen.

Wat heb je daarvoor nodig?

  • Mbo werk- en denkniveau
  • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en hopelijk van Engels & Duits
  • Een representatieve uitstraling

Heb je interesse? Vul hieronder je gegevens in en stuur je motivatie en CV t.a.v. Marieke Boltje of mail haar op hrm@boschbeton.com. Daarna nemen we z.s.m. contact met je op. Heb je vragen over de functie dan kun je Marieke bereiken op 06-12158702.

Solliciteer hieronder makkelijk en snel:

Marieke Boltje, HR-adviseur

Marieke Boltje
HR-adviseur