HomeOver onsBetrokkenheidSponsoring doelgroep

Sponsoring doelgroep

Onze medemens mag rekenen op steun van Bosch Beton. Dat doen we niet om hier zelf beter van te worden of voordeel uit te halen. Denk aan de sponsoring van klantdagen, Geitendag, ontvangst van werkgroepen etc. Maar ook (lokale en regionale) events als Trekkertrek, Megapull Stroe truck & tractor pulling, Glow in the dark tour met Kerst of het truckfestijn Kootwijkerbroek.

We dragen onder andere een warm hart toe aan:

Truckfestijn Kootwijkerbroek 2022 bij Bosch Beton

Steun aan goede doelen

Onze maatschappelijke betrokkenheid gaat ook naar steun aan goede doelen. Zoals Pink Ribbon, Kinderhospice Barneveld, onze transporteurs die spullen vervoerden naar Oekraïne of onze eigen collega die kilometers wegtrapt voor meer onderzoek naar Duchenne Spierdystrofie. Daar kunnen we als Bosch Beton alleen maar enorm respect voor hebben en hen ondersteunen.

Gastheerschap

We tonen ons maatschappelijk betrokken door (lokale) initiatieven te ondersteunen die passen en aansluiten bij de aard van ons bedrijf, onze kernwaarden en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Voor ons is het een kleine moeite ons terrein open te stellen en hopen zo een bijdrage te leveren aan het goede werk van anderen.

Reddingshonden trainen op terrein bij Bosch Beton