Bosch Beton is een ambitieus familiebedrijf dat vanuit de state-of-the-art fabriek in Barneveld betonnen keerwanden produceert en verkoopt in de grond, weg- en waterbouw en de agrarische sector. Dit doen wij zowel in Nederland als in de landen om ons heen. Voor elke vraag bieden wij een keerwandoplossing op maat. Wij leveren een kwalitatief goed en duurzaam product voor nu en de generaties na ons. Duurzaamheid en innovatie staan hoog op de agenda om de footprint van onszelf en van onze klanten zo klein mogelijk te maken. Wij werken toe naar een 100% circulaire productie van onze keerwanden in de toekomst. ‘Building a solid future’ is onze klantbelofte. Klanten ontzorgen, persoonlijk contact, full-service, snelle levering en kwaliteit maken Bosch Beton tot een solide partner. Niet voor niets hebben wij duurzaam, vooruitstrevend, daadkrachtig, oprecht en loyaal als kernwaarden.

Building a solid future
De slogan ‘Building a solid future’ is onze klantbelofte die we willen waarmaken in de breedste zin van het woord. Meebouwen aan de toekomst betekent nu nadenken over later. We werken aan duurzame relaties met onze klanten en leveranciers door een solide partner te zijn. Ooit willen we Bosch Beton als duurzaam en circulair bedrijf overdragen aan de volgende generatie. Om dat te bereiken, kijken we constant vooruit en blijven we innoveren, verbeteren en verbinden. Bij alles wat we doen, vragen we onszelf af of het bijdraagt aan morgen en op termijn houdbaar is.

Bosch Beton werkt samen met diverse aannemers, grondwerkers en loonwerkers voor het leveren, aanleggen en uitbreiden van sleufsilo’s. Informeer bij ons team naar de aannemer, grondwerker of loonwerker bij u in de buurt.