Office Assistant / Receptionist(e)

32 – 40 uur per week, familie, dynamisch, rustpunt

Familie?
Zeker, Bosch Beton is een familiebedrijf en zo zien we elkaar als collega’s ook, zij zijn onze naaste werkfamilie. Net als onze leveranciers, klanten en logistieke partners, gezamenlijk zorgen we ervoor dat we bestaansrecht hebben en dat koesteren we. We willen onze collega’s een baan garanderen waar ze dagelijks met veel plezier naar toe gaan.

Dynamisch?
Oh ja; terwijl jij drie chauffeurs tegelijkertijd te woord staat (in het Duits, Nederlands of Engels), belt één van onze klanten dat de geleende klem nog twee dagen langer nodig is terwijl jij die aan een ander had beloofd. Dan komt Brechtje langs met de vraag of je broodjes kan regelen voor het bezoek en Marieke heeft onverwachts bloemen nodig voor een jubilerende collega.

Rustpunt?
Dat ben jij, te midden van deze ogenschijnlijke chaos. Jij weet de juiste prioriteiten te stellen, je kalmte te bewaren en daarmee ook de mensen om je heen rustig te houden. Tactisch, snel, doelgericht en met de nodige empathie weet jij zaken geregeld te krijgen. Dat ondertussen je telefoon nog een paar keer overgaat vind je niet erg, jij krijgt hier juist energie van.

Jouw directe collega’s
In ons prachtige, nieuwe pand in Barneveld bevindt jouw werkplek zich bij de entree op de begane grond en deel je het kantoor met Dik en Jochen; zij verzorgen beiden de logistieke planning van onze keerwanden. Enorm hectisch werk wat veel van beide heren vraagt en waar ze zo nu en dan jouw hulp goed bij kunnen gebruiken.

Onze arbeidsvoorwaarden
Je krijgt een uitstekend salaris, 24 vakantie- en 6 adv-dagen, vakantiegeld en een eindejaarsuitkering. We zijn zo hecht dat we elkaar graag vaak zien, in ieder geval vier, bij voorkeur zelfs vijf dagen per week. Daarbij streven we er naar je uren in overleg in te delen. Op vrijdagmiddag is er tijd voor een drankje en we staan graag stil bij belangrijke gebeurtenissen.

Jouw bijdrage
Het maakt niet uit wie er aan je balie staat, jij hebt voor iedereen een vriendelijk woord. Tussendoor heb je ook die broodjes en bloemen geregeld en omdat Dik vanmiddag buiten de deur is neem jij zijn telefoontjes over (en dat zijn er veel!). Bovendien zorg je er graag voor dat onze twee prachtige ontvangst- c.q. overlegruimtes er altijd uitzien of de stylist zojuist is vertrokken en onze hightech keuken/kantine behoort ook tot jouw domein. Dit alles doe jij enthousiast, met oog voor de mensen om je heen en met de wetenschap dat we het samen moeten doen.

Wat heb je daarvoor nodig?
Volgens ons:

  • Mbo-4 werk- en denkniveau
  • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en hopelijk van Engels & Duits
  • Een representatieve uitstraling
  • Dat je energie krijgt van dynamiek, zowel door de mensen om je heen als door de verscheidenheid aan werkzaamheden

Ben jij onze nieuwe collega? Solliciteer dan voor 23 april 2019.

Voor informatie bel je Marieke Boltje, HR-adviseur Bosch Beton, op 06-12158702. Je sollicitatie richt je ook aan haar via hrm@boschbeton.com  of solliciteer direct via onderstaand formulier.

Marieke Boltje
HR-adviseur