Monteur Technische Dienst

  • Bosch Beton zoekt allround monteur Technische Dienst

Je bent een echte techneut die voldoening haalt uit werken met grote machines. En je houdt van afwisseling in werkzaamheden.

Allround Monteur Technische Dienst (fulltime)

Draai jij je hand niet om voor werktuigbouwkundige werkzaamheden, laswerkzaamheden, elektrotechniek en ben jij thuis in het metaal? Dan kan het zo maar zijn dat jij onze nieuwe collega bent. Je staat er niet alleen voor, je wordt onderdeel van onze Technische Dienst.

Jouw dag
Samen zorgen jullie ervoor dat onze fabriek op alle fronten blijft draaien. Je krijgt daarbij te maken met grote machinerie, kranen, heftrucks en metalen bekistingen. Hoe klein of groot het technische probleem ook is, jij zorgt samen met je collega’s voor de oplossing. Daar horen werkzaamheden bij als:

  • Las- en constructiewerk
  • Storingen zoeken en oplossen
  • Machine-onderhoud
  • Meedenken in verbeterprocessen

Leuk je te ontmoeten
Je komt terecht in een hecht en relatief jong team. In totaal werken circa 65 collega’s bij Bosch Beton. Jouw kennis en vindingrijkheid is cruciaal en er is dan ook bewondering voor verantwoordelijkheid nemen. Indien er meer kennis verwacht of gevraagd wordt, worden er technische (bij-)scholingen en/of cursussen aangeboden.

Wat krijg je bij ons
Wij werken in een professioneel en betrokken team, samen proberen we het bedrijf zo sterk mogelijk te maken en te houden. Daarbij hoort een passende beloning, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en persoonlijk ontwikkelingsmogelijkheden.

Wie zijn wij?
Bosch Beton is een ambitieus familiebedrijf dat vanuit onze state-of-the-art fabriek in Barneveld prefab betonnen keerwanden produceert en verkoopt in de grond, weg- en waterbouw en de agrarische sector. Dit doen wij zowel in Nederland als in de landen om ons heen. Voor elke vraag bieden wij een keerwandoplossing op maat. Wij leveren een kwalitatief goed en duurzaam product voor nu en de generaties na ons. Duurzaamheid en innovatie staan hoog op de agenda. Wij werken toe naar een 100% circulaire productie van onze keerwanden in de toekomst. Niet voor niets hebben wij duurzaam, vooruitstrevend, daadkrachtig, oprecht en loyaal als kernwaarden.

Kom je bij ons werken?
Heb je nog een vraag of wil je graag op gesprek komen voor deze technische en veelzijdige baan? Dan kun je Rijer van Varenkamp bellen/appen op 06-81452189 of stuur gelijk je sollicitatie hieronder in. Je hoort dan snel van ons!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Solliciteer hieronder makkelijk en snel:

Marieke Boltje, HR-adviseur Bosch Beton

Marieke Boltje
HR-adviseur

Rijer van Varenkamp
Hoofd Productie
M (06) 81 45 21 89