Ben jij die communicatiespecialist die de marketingactiviteiten van Bosch Beton (nationaal & internationaal) naar een nog hoger niveau brengt? Dan komen wij graag in contact met jou!

Wij zijn op zoek naar een:

Ervaren marketing- & communicatieadviseur

Wat we belangrijk vinden
We zijn klein begonnen en groot gegroeid. Het belangrijkste in deze groei zijn de mensen geweest, die maken met elkaar de bedrijfscultuur waar we zo trots op zijn. Bij Bosch Beton doen we het samen, zijn we gelijk en hebben we wat voor elkaar over. We houden van een snack  op vrijdagmiddag, ijsjes wanneer het warm is, een barbecue op zijn tijd en successen vieren we samen.

Wat we precies doen
Bosch Beton produceert betonnen keerwandconstructies die in Nederland en in de ons omringende landen worden geleverd. Dat doen we zowel aan de agrarische sector als de grond-, weg- & waterbouw. Op dat gebied mogen we ons marktleider noemen en staan we garant voor de meest zware milieu- en kwaliteitseisen in Europa.

Vijf maanden geleden zijn we verhuisd naar een prachtige, nieuwe locatie in Barneveld waar we al onze keerwanden volledig duurzaam kunnen produceren, een unicum in onze markt wat jij in Noordwest Europa maximaal mag gaan promoten samen met ons geweldige team!

Wat de functie inhoudt
Net zoals ieder bedrijf bestaan wij bij de gratie van onze klanten. En dat is waar we jou nodig hebben. Jij weet onze strategie en doelstellingen in een geniaal marketingplan te vertalen zodat wij onze positie als marktleider nog meer kunnen verstevigen. Jij neemt het voortouw waar het gaat om het ontwikkelen van strategische communicatie- en marketingplannen, het genereren van de juiste leads, je bewaakt de uitvoering en het budget ervan. Jij ontwikkelt, coördineert en begeleidt onze campagnes, contentmarketing en de externe en interne marketing en communicatie bij evenementen. Kortom, een functie waar veel van je strategisch en creatief brein wordt verwacht en waar je ook minstens zo veel voldoening uit operationele werkzaamheden haalt, typisch mkb noemen wij dat.

En dit doe jij met heel veel plezier samen met je marketingcollega Femke. Je rapporteert aan Brechtje, die namens het MT marketing in haar portefeuille heeft. Goed om te weten is dat jij samen met Femke “eigenaar” van ons hele marketingproces bent, je werkt graag zelfstandig en de bijbehorende verantwoordelijkheid is je op het lijf geschreven.

Jouw DNA

  • Flexibel – jij snapt dat switchen tussen strategisch, tactisch en operationeel handelen aan de orde van de dag is bij Bosch Beton
  • Hands on mentaliteit – je houdt van uitdagingen en gaat deze graag aan
  • Innovatief – jij begrijpt wat er nodig is om een positie als marktleider te waarborgen.
  • Daadkrachtig – wij zijn gezellig, vriendelijk en vinden samenwerken belangrijk, maar we hebben ook een eigen mening en een visie; jij hebt die ook en bent in staat om die samen te brengen en te bundelen in een gezamenlijk strategisch plan.
  • Sociaal en enthousiasmerend – jij bent degene met de marketing skills en je weet het MT en je andere collega’s mee te krijgen op basis van jouw kennis en kunde.

En verder..

  • Heb je een hbo-opleiding op marketing en/of communicatie gebied afgerond;
  • Heb je 7 – 10 jaar werkervaring in een marketing/communicatie functie;
  • Ben je 32 – 40 uur per week beschikbaar (in ieder geval op vrijdag);
  • En bij voorkeur red jij je ook goed in het Duits en Engels.

Kortom, een hele leuke en uitdagende functie met veel vrijheid middenin een snel groeiend bedrijf met leuke collega’s waar duurzaamheid hoog in het vaandel staat.

Je salaris is marktconform, we bieden o.b.v. 40 uur per week 24 vakantiedagen en 6 ADV-dagen en je ontvangt in december een eindejaarsuitkering; én bij het behalen van het bedrijfsbudget zit er ook nog een wintersportvakantie in het verschiet!

Heb je interesse? Klik op onderstaande link en stuur je motivatie en CV t.a.v. Marieke Boltje of mail haar op hrm@boschbeton.com Daarna nemen we z.s.m. contact met je op.

Solliciteer hieronder makkelijk en snel:

Marieke Boltje
HR-adviseur