Til jij de marketing van Bosch Beton naar “the next level”?

Dienstverband: fulltime, 40 uur per week

 Ben jij een geboren marketeer en zet je graag strategisch doelen om in passende content? Ben je internationaal georiënteerd en weet je altijd de juiste snaar te raken bij verschillende doelgroepen? Weet jij alles van het online medialandschap en ken je de kracht hiervan? Dan hebben wij voor jou een geweldige baan in huis! Door onze forse internationale groei zijn wij ter versterking van ons marketingteam op zoek naar een marketing- en communicatietalent!

 De job
Als marketeer bij Bosch Beton ben je in ons marketingteam verantwoordelijk voor alle facetten van onze marketing en communicatie: van crossmediale campagnes en beurzen tot en met het creëren van unieke content. Je denkt en werkt strategisch en maakt makkelijk de vertaalslag naar de praktijk. Daarnaast heb je veel contact met onze mediapartners en zorg je ervoor dat Bosch Beton altijd voorop loopt met de laatste marketingtrends. Je hebt de vrijheid om veranderingen door te voeren om zo onze marketing en communicatie naar een nog hoger niveau te tillen.

Dit ben jij

  • Je hebt een relevante hbo- of wo- vakopleiding afgerond;
  • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in de marketing en communicatie;
  • Je beheerst de Nederlandse, Duitse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift;
  • Je bent een stevige persoonlijkheid met overtuigings- en daadkracht;
  • Je draait je hand niet om voor het bedenken en creëren van unieke content;
  • Je zit vol met creatieve ideeën en bent altijd op de hoogte van de laatste trends;
  • Je bent een organisatorisch talent en neemt graag het initiatief;
  • De diverse social media kanalen kennen geen geheimen voor jou;
  • Je bent enthousiast, gedreven en leergierig.

 Dit zijn wij en dit bieden wij jou
Bosch Beton is al meer dan 50 jaar een begrip in de markt en marktleider op het gebied van productie en verkoop van keerwanden in West-Europa. Door deze forse groei gaan we medio 2019 verhuizen van Kootwijkerbroek naar industrieterrein Harselaar in Barneveld. Je leest meer over ons bedrijf op https://www.boschbeton.nl/.

Als werkgever stimuleren wij verantwoordelijkheid en geven wij jou de vrijheid om het maximale uit jezelf te halen. Zo investeren wij graag in doorgroeimogelijkheden en bieden jou uitstekende primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij zijn een hecht familiebedrijf met een collegiale werksfeer.

Solliciteer nu
Spreekt deze job jou aan en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan nu! Stuur jouw CV en motivatiebrief naar: hrm@boschbeton.nl t.a.v. Brand Jan van den Bosch. Heb je vragen of wil je meer informatie? Bel dan gerust naar 06-51486554!

De sluitingsdatum voor deze vacature is donderdag 31 januari 2019.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer hieronder makkelijk en snel:

Brand Jan van Bosch
Lid Management Team / Marketing & Innovaties