Woningbouw

Keerwanden van Bosch Beton zijn regelmatig terug te vinden in de woningbouw. Keerwanden kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden als alternatief op een gestorte fundering, wandconstructie, maar ook steeds vaker als verbinding tussen huis en tuin.

Verschil tussen prefab en traditionele bouw

Prefab en traditioneel bouwen verschillen in meerdere opzichten van elkaar. Prefab bouwerken, zoals keerwanden, worden niet op locatie gebouwd, maar binnen in een fabriek. Hierdoor is het mogelijk om ideale omstandigheden voor de bouw te creëeren. Weersomstandigheden hebben bijvoorbeeld geen invloed op het productieproces. Naast de ideale omstandigheden zijn er nog een aantal voordelen aan prefab bouwen:

Voordelen prefab bouwen

  • Kortere bouwtijd, dus goedkoper
  • Minder mensen nodig op de bouw
  • Hogere bouwsnelheid
  • Maatvaste producten
  • Overzichtelijke kosten
  • Ideale bouwomstandigheden

Keerwanden als fundering

Een stevige fundering is de basis van ieder bouwproject. Keerwanden van Bosch Beton zijn constructieve bouwproducten en kunnen daardoor uitstekend gebruikt worden voor het creëeren van een fundering. Onze prefab keerwanden worden gemaakt onder ideale omstandigheden in een moderne fabriek. Met een speciale keerwandklem is het eenvoudig om in korte tijd veel meters keerwand te plaatsen.

Bestekgenerator

Stel online bestekteksten samen

Met de RAW bestekgenerator kunt u online bestekteksten van onze keerwanden genereren. Maak een keuze uit de gewenste toepassing en stel vervolgens met de bestekgenerator de omschrijving van een uit te voeren bouwwerk samen.

Klanten geven ons
8.7
Op basis van 844 reviews.
Was allemaal prima verlopen.
Chauffeur was wel fors te laat, moest er zelf achteraan bellen waarom hij er nog niet was, tip bel eerder naar de klant als je afgesproken tijd niet kunt halen.
Gewoon goed geregeld
nvt
Prima contact/advies en overleg
Prima communicatie en terugkoppeling van bestelling en levering
slecht want afspraken worden niet nagekomen.
Zou nog kit krijgen om de silowanden af te kitten helaas niets ontvangen. chauffeur zou om 6uur smorgens hier de wanden lossen i.v.m. dat ik de kinderen om 8uur naar school moet brengen en dan komt de chauffeur om 7uur hier aan en zegt ie tegen mij dat ie zijn eigen verslapen heeft enja dan loopt heel de planning in de soep.
Prima
Prima samenwerking
zeer goed
een perfecte samen werking en u houdt volledig rekening met de klant
Uitstekende service met veel expertise.
Uitstekende service met veel expertise.