Keerwanden voor grondkering bij het Johannes Fontanus College- Bosch Beton

Grond & Tuin

Als u op zoek bent naar een stevige grondkering voor uw tuin, dan biedt een keerwand de ideale oplossing. Onze betonnen keerwanden zijn de perfecte oplossing om het hoogteverschil tussen uw tuin en de stoep te overbruggen. Ze dienen niet alleen als grondkering voor uw tuin, maar kunnen ook gebruikt worden als beschoeiing bij water of als erfafscheiding. Ook als tussenmuur werkt een wand prima. Mocht beton niet de gewenste sfeer geven voor uw tuin dan zijn de wanden te bewerken met hout- of metselwerk of te voorzien van een coating. Voor de bevordering van de biodiversiteit in de tuin zijn er ook bio-keerwanden beschikbaar als mooi alternatief. Planten kunnen geplaatst worden in de uitgespaarde ruimten, en ze trekken verschillende insecten aan door middel van insectenhotels.

Bestekgenerator

Stel online bestekteksten samen

Met de RAW bestekgenerator kunt u online bestekteksten van onze keerwanden genereren. Maak een keuze uit de gewenste toepassing en stel vervolgens met de bestekgenerator de omschrijving van een uit te voeren bouwwerk samen.

Klanten geven ons
8.7
Op basis van 902 reviews.
Prettige samenwerking
Afspraken zijn goed nagekomen, alleen jammer dat we via een infrabedrijf goedkoper hadden kunnen inkopen.
Snel schakelen om door te kunnen.
De eerste levering bevatte keerwanden van 3,5m1 waarbij hoeken afgebroken werden. Door het snelle schakelen van Bosch Beton werden nieuwe keerwanden op tijd geleverd en liep ons project volgens planning.
Dik tevreden
Duidelijk en betrouwbaar
prima goed
snelle levering goed en snel meedenken.
meedenkend, snel schakelen, vriendelijke partner om mee samen te werken
meedenkend, snel schakelen, vriendelijke partner om mee samen te werken
Zoals gewoonlijk netjes en volgens afspraak
Goed materiaal en fijne vakmensen van Bosch transport
Goede communicatie en afstemming plaatsing keerwanden
Tijdens offerte fase zijn tekeningen en legplan voor keerwanden al opgemaakt wat ook richting onze opdrachtgever een goede indruk maakt. Tevens zijn mogelijke bezuinigingen voorgesteld, waar gebruik van is gemaakt in opdracht fase. Ook wijzigingen op ons verzoek zijn vlot en correct doorgevoerd. Voorafgaande aan plaatsing heeft projectleider van Bosch Beton de werkwijze en plaatsingsvolgorde goed afgestemd met onze uitvoerder op locatie.