Jan van der Knijff

” De meerwaarde van Bosch Beton is het meedenken in oplossingen”

Sportcomplex de Zilk heeft een flinke verandering ondergaan omdat er plaats gemaakt moest worden voor toekomstige woningen. Door de woningbouw is het complete sportterrein drastisch veranderd. Zo zijn de voetbalvelden 90 graden gedraaid en het hele tennispark is verplaatst. Bij dit project is een watergang gerealiseerd, waarbij er keerwanden zijn gebruikt van Bosch Beton.

Watercompositie
In eerste instantie wilde de opdrachtgever de watergang realiseren met behulp van een hardhouten damwand. Op advies van de AW groep is er uiteindelijk gekozen voor betonnen keerwanden. Keerwanden hebben namelijk een veel langere levensduur, zijn een stuk eenvoudiger te plaatsen op zandgrond en geven het totaalbeeld een strakke uitstraling.

Constructief berekend
In totaal is er bij dit project zo’n 900m¹ aan keerwanden geplaatst om een waterkering te realiseren. Er zijn keerwanden gebruikt met hoogtes van 200 en 225 cm. Om de opdrachtgever te verzekeren van de juiste oplossing zijn de keerwanden constructief berekend door de constructeur van Bosch Beton.

Vrijblijvend keerwand advies

Wilt u persoonlijk advies over een opslagsyteem of meer informatie of een de mogelijkheden van een betonnen keerwand? Vul dan hieronder het formulier in en wij nemen direct contact met u op. Belt u liever direct met een van onze adviseurs? Neem dan contact op via 0342-44 10 50. U kunt ook middels dit formulier onze brochure aanvragen. Hierin vindt u alle specificaties en informatie over de keerwanden en ons bedrijf.

Meer klanten aan het woord