Certificeringen

  • Keerwanden voor sleufsilo's, mestopslag en erfafscheiding

Certificeringen

Komo

Bosch Beton hanteert strikte kwaliteitsvoorwaarden voor haar producten. We beschikken over KOMO-certificaten voor agrarische betonproducten, bouwelementen van beton en vloeistofdichte bouwelementen van beton. De certificaten garanderen de hoge kwaliteit van onze producten.

Eurocode

Onze constante nadruk op kwaliteit maakt ons marktleider in de constructie en fabricage van keerwanden. Met een keerwand van Bosch Beton verzekert u zich van een product dat voldoet aan de meest actuele eisen en normen volgens de Eurocode.

FPC

Sinds 2009 voldoen de producten van Bosch Beton aan alle van toepassing zijnde Europese Richtlijnen. We zijn in het bezit van het FPC-certificaat.

C60/75

Bosch Beton heeft als eerste keerwandproducent in West-Europa keerwanden van gecertificeerd hogesterktebeton geleverd. Deze hoge kwaliteit maakt producten van Bosch Beton bijzonder duurzaam. Hierdoor durven wij tot maar liefst twintig jaar schriftelijke fabrieksgarantie te verstrekken.

MVO

Ons duurzaam beleid en C02 reductie-doelstellingen zijn op aanvraag beschikbaar, klik hier voor contactpagina.

CSC-certificaat

Sinds april 2017 is Bosch Beton, als een van de eerste wereldwijd, in het bezit van het CSC-certificaat. Wereldwijd zijn we zelfs het eerste Nederlands betonwarenbedrijf, gespecialiseerd in keerwanden, dat deze certificering heeft. Met dit certificaat toont Bosch Beton aan, duurzame en verantwoorde betonwaren te produceren, door te voldoen aan een aantal strenge eisen.