Commercieel binnendienstmedewerk(st)er Duitsland

Duurzaam | Oprecht | Vooruitstrevend | Loyaal | Daadkrachtig

Herken jij je in bovenstaande waarden en zou je graag deel uitmaken van een team dat hier ook voor staat? Wie weet hebben wij dan de perfecte baan voor jou!

 

Commercieel binnendienstmedewerk(st)er Duitsland (32-40 uur)

Wij
Wij verkopen en produceren betonnen keerwandoplossingen die wij in Nederland en in de ons omringende landen leveren. Dat doen we zowel aan de agrarische sector als de grond-, weg- en waterbouw (GWW). Op dat gebied mogen wij ons marktleider noemen en staan wij garant voor de meest zware milieu-en kwaliteitseisen in Europa. In onze gloednieuwe fabriek in Barneveld kunnen we onze keerwanden volledig duurzaam produceren, een unicum in onze markt. Heb jij trouwens nog nooit van keerwanden gehoord? Geen zorgen, sommigen van ons eerst ook niet. Laat dat geen belemmering zijn om te solliciteren.

Jij …
Regelt graag en goed ook! Van het eerste klantcontact tot de keerwanden afleveren. Met jouw focus en doorzettingsvermogen weet je, in overleg met productie, engineering & planning, de deadlines te halen.
Orderinvoer, overleg met collega’s, offertes uitwerken, veel werkzaamheden komen dagelijks terug en de telefoon is jouw beste vriend(in). Dat doe je snel, klantgericht, empathisch, met een zakelijke en commerciële blik en ondertussen blijft je telefoon gaan. Van zo’n dag krijg jij energie. Daarnaast is het belangrijk dat je stevig in je schoenen staat, zelfstandig kunt werken en je verantwoordelijkheid neemt.

Je directe collega’s
We zijn nu met z’n achten binnen Verkoop Duitsland: Carina, Henrike & Metthine regelen intern alles wat met de verkoop in Duitsland te maken heeft. Jan, Marius, Marco & Johannes rijden door Duitsland om onze agrarische klanten te bezoeken. Terwijl Dennis keihard werkt om binnen de Duitse grond-, weg- en waterbouw voet aan de grond te krijgen. Omdat we een stevige groei verwachten in 2020 zijn we op zoek naar jou om er intern voor te zorgen dat we dit ook kunnen waarmaken.

Je arbeidsvoorwaarden
Je krijgt een goed salaris, 24 vakantiedagen, 6 ADV-dagen, vakantiegeld en een eindejaarsuitkering. We drinken vrijdagmiddag een drankje samen en vieren feestelijke gelegenheden. En denk jij over enige tijd toe te zijn aan een andere functie binnen Bosch Beton, be our guest; laat zien wat je kunt en we denken graag mee over je toekomst.

Jouw bijdrage

  • in ieder geval een afgeronde mbo-opleiding;
  • enkele jaren ervaring in een soortgelijke binnendienstfunctie;
  • je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands en kunt je ook in het Duits redden;
  • een flinke dosis enthousiasme.

Heb je interesse? Vul hieronder je gegevens in en stuur je motivatie en CV t.a.v. Marieke Boltje of mail haar op hrm@boschbeton.com. Daarna nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Heb je vragen over de functie dan kun je Marieke bereiken op 06-12158702.

Solliciteer hieronder makkelijk en snel

Marieke Boltje, HR-adviseur Bosch Beton

Marieke Boltje
HR-adviseur