Commercieel Administratief Medewerk(st)er

32-40 uur per week, familie, hectisch, samen

Bosch Beton
Bosch Beton is een familiebedrijf en zo zien we elkaar als collega’s ook, zij zijn onze naaste werkfamilie. Net als onze klanten, zij garanderen ons bestaansrecht en dat koesteren we. Want ons doel is om ook in de toekomst onze collega’s een baan te garanderen waar ze dagelijks met veel plezier naar toe gaan, waar ze zich veilig voelen en waar ze toegevoegde waarde hebben.

Keerwanden
Zeker, dat is wat wij produceren. Nog nooit van gehoord? Geen zorgen, sommigen van ons eerst ook niet. Keerwanden worden bijvoorbeeld in de agrarische markt gebruikt om sleufsilo’s te bouwen en binnen de grond-, weg- en waterbouw als grondkering, waterkering en voor de realisatie van opslagsystemen.

Jij….
Regelt graag en goed ook! Van het eerste klantcontact tot het afleveren van de keerwanden. Met jouw focus en doorzettingsvermogen weet je, in overleg met Productie, Engineering & Planning, de deadlines te halen. Jouw klantcontacten zijn van onschatbare waarde; doordat je goed luistert en weet wat er werkelijk bij onze klanten speelt kunnen we hen optimaal bedienen. Orderinvoer, overleg met collega’s, het uitwerken van offertes, veel werkzaamheden komen dagelijks terug en de telefoon is jouw beste vriend/vriendin. Maar er zijn ook andere dagen; een klant wil morgen al geleverd krijgen, jouw collega’s van de afdeling Marketing hebben dringend hulp nodig en tussendoor verwerk je de bezoekrapporten. Dat doe je snel, klantgericht, empathisch, met een zakelijke blik en ondertussen blijft je telefoon gaan. Van zo’n dag krijg jij energie.

Jouw directe collega’s
We zijn nu met z’n 9-en binnen Verkoop Duitsland; Carina, Henrike & Marianne regelen intern alles wat met de verkoop in Duitsland te maken heeft terwijl Bastiaan zijn tijd verdeeld tussen binnen en buiten. Jan, Marius, Marco & Johannes rijden door Duitsland om onze agrarische klanten te bezoeken en Dennis werkt keihard om binnen de Duitse grond-, weg- en waterbouw voet aan de grond te krijgen. Aangezien dat laatste goed lukt zijn we op zoek naar uitbreiding van ons team.

Jouw arbeidsvoorwaarden
Je krijgt een salaris, vakantie- + adv-dagen, vakantiegeld en een eindejaarsuitkering. We zijn zo hecht dat we elkaar graag vaak zien, in ieder geval vier dagen per week. Op vrijdagmiddag drinken we samen een drankje en we vieren feestelijke gelegenheden. En denk jij over een aantal jaar toe te zijn aan een andere functie binnen Bosch Beton, be our guest; laat zien wat je kunt en we denken graag mee over jouw toekomst.

Jouw bijdrage
Of je nu je Duitse klant vertelt dat zijn levering te laat komt of je overlegt met je collega van Engineering, met jouw ervaring en commerciële gevoel draai je daar je hand niet voor om. Je weet dat het uiteindelijk nodig is om resultaat te behalen en bij voorkeur op een zo prettig mogelijke manier. Met respect voor elkaar, door samen te werken en door feedback te geven en te ontvangen. Volgens ons heb je daarvoor nodig:

  • Een afgeronde mbo-opleiding
  • Enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie
  • Je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands en kun je ook nog Duits, dan zijn we helemaal blij

Uitnodiging
Ben jij onze nieuwe collega? Solliciteer dan voor 23 april 2019.

Voor informatie bel je Marieke Boltje, HR-adviseur Bosch Beton, op 06-12158702. Je sollicitatie richt je aan Marieke Boltje via marieke.boltje@boschbeton.com of solliciteer direct via onderstaand formulier.

Marieke Boltje
HR-adviseur