Zie jij het als een uitdaging om onze klanten op een overtuigende manier te adviseren en spreek en schrijf je de Nederlandse en Duitse taal goed? Dan komen wij graag in contact met jou!

Wij zijn op zoek naar:

Commercieel administratief medewerk(st)er binnendienst

Wat we belangrijk vinden
Bosch Beton is een familiebedrijf en zo zien we elkaar als collega’s ook, zij zijn onze naaste werkfamilie. We zijn klein begonnen en groot gegroeid. Het belangrijkste in deze groei zijn onze mensen geweest, die maken met elkaar de bedrijfscultuur waar we zo trots op zijn. Bij Bosch Beton doen we het samen, zijn we gelijk en hebben we wat voor elkaar over. We houden van een snack op vrijdagmiddag, ijsjes wanneer het warm is, een barbecue op zijn tijd en successen vieren we samen.

Wat we precies doen
Bosch Beton produceert betonnen keerwandconstructies die in Nederland en in de ons omringende landen worden geleverd. Nog nooit van gehoord? Maak je geen zorgen, sommigen van ons eerst ook niet. Keerwanden kunnen op diverse manieren worden toegepast. Voor de agrarische markt worden ze gebruikt om sleufsilo’s te bouwen zodat ruwvoer of mest op de meest duurzame manier kan worden opgeslagen. Voor de grond- weg en waterbouw worden keerwanden op allerlei manieren als grondkering, waterkering en opslag gebruikt. Op dat gebied mogen we ons marktleider noemen en staan we garant voor de meest zware milieu- en kwaliteitseisen in Europa. Drie maanden geleden zijn we verhuisd naar een prachtige, nieuwe locatie in Barneveld waar we al onze keerwanden volledig duurzaam kunnen produceren, een unicum in onze markt.

Jouw team
Binnen onze verkoopafdeling Duitsland zijn we nu met z’n 9-en. Carina, Henrike, Metthine en Marianne regelen intern alles wat met de verkoop in Duitsland te maken heeft. Jan, Marius, Marco en Johannes rijden door Duitsland om onze agrarische klanten te bezoeken terwijl Dennis keihard werkt om binnen de Duitse grond-, weg- en waterbouw voet aan de grond te krijgen. Marianne gaat (gelukkig) binnen Bosch Beton een nieuwe functie vervullen en daarom zijn we op zoek naar jou!

 Jij…
regelt graag en goed ook! Met jouw focus, enthousiasme en doorzettingsvermogen weet je, in overleg met productie, engineering en planning, de deadlines te halen. Jouw contacten met je buitendienstcollega’s zijn van onschatbare waarde; doordat je goed luistert en weet wat er werkelijk bij onze klanten speelt kunnen we hen optimaal bedienen. Orderinvoer, overleg met collega’s, het uitwerken van offertes, veel werkzaamheden komen dagelijks terug en de telefoon is jouw beste vriend/vriendin. Maar er zijn ook andere dagen; een klant wil morgen al geleverd krijgen, je marketingcollega’s hebben dringend hulp nodig en tussendoor zoek je wat uit voor een collega van de planning. Met jouw ervaring en commerciële gevoel draai je daar je hand niet voor om. Je weet de doelen te behalen door samen te werken en respect voor elkaar te hebben, en daar krijg je nog energie van ook! Jij bent in het bezit van:

  • Een afgeronde mbo-opleiding
  • Enkele jaren ervaring in een soortgelijke binnendienstfunctie
  • Je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands en je kunt je ook goed in het Duits redden

Je arbeidsvoorwaarden
Onze werkweek is standaard 40 uur, waarbij je beschikt over 24 vakantiedagen, 6 ADV-dagen en de garantie dat de zondagen en christelijke (feest)dagen vrij van werk blijven. Daarnaast hanteren wij ook een eindejaarsuitkering in december, èn bij het behalen van het bedrijfsbudget zit er ook nog een mooie wintersportvakantie in het verschiet. En denk jij over een aantal jaren toe te zijn aan een andere functie binnen Bosch Beton, be our guest; laat zien wat je kunt en we denken graag mee over je toekomst!

Heb je interesse? Klik op onderstaande link en stuur je motivatie en CV t.a.v. Marieke Boltje of mail haar op hrm@boschbeton.com voor 30 september 2019. Daarna nemen we z.s.m. contact met je op.

Solliciteer hieronder makkelijk en snel:

Marieke Boltje
HR-adviseur