Keerwanden langs de kade in Zwolle

Stadshagen is een jonge, moderne wijk met het zicht op de stad en de voeten in de polder. Met de fiets ben je binnen tien minuten in de binnenstad van Zwolle en met twee minuten sta je in het natuurgebied van Mastenbroek. In deze mooie wijk staan langs het Zwarte Water staan keerwanden van Bosch Beton.

In 2017 mocht Bosch Beton meedenken en -werken om deze wijk nog meer fleur te geven. De voortuin van tientallen kadewoningen moesten voorzien worden van een terras, dat tevens de entree naar de woning is. Om het ontstane hoogteverschil op te vangen, zijn er tientallen meters keerwanden gebruikt, inclusief gewenste hoekoplossingen en bijbehorende traptreden. De standaard gladde afwerking aan alle zijdes van de keerwanden was een groot pluspunt. Het plaatsen van de keerwanden ging middels een meegeleverde klem zeer gemakkelijk.

De keerwanden dragen bij aan de uitstraling van de wijk en bieden daarnaast een stuk wooncomfort. In de zomer zitten de bewoners van deze woningen heerlijk in de zon op hun terras, ondersteunt door Bosch Beton keerwanden!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *