Vier meter hoge keerwanden voor terreinafscheiding Nunspeet

In Nunspeet zijn de keerwanden van Bosch Beton gebruikt om een robuuste terreinafscheiding te realiseren. Een fabriek midden in een woonwijk is geen goede combinatie vanwege geluidsoverlast en het zicht vanuit  de woonwijk.  Vandaar dat er keerwanden zijn geplaatst om het terrein van de fabriek heen. Op deze wijze wordt ook in bebouwd gebied de ruimte optimaal, veilig en gebruiksvriendelijk ingericht.

Bij dit project zijn maar liefst vier meter hoge wanden gebruikt. Dit is gedaan in combinatie met 2,5 meter hoge wanden en resulteert in een prachtige afscheiding. Waarom er precies voor deze keerwanden is gekozen? De opdrachtgever heeft binnen het project gekozen voor een esthetisch strakke uitstraling. Dit houdt voor de keerwanden in dat er geen hijsankers zijn mee gestort en dat alle zijden volledig glad zijn afgewerkt.

Bij plaatsing was de baan goed voorbereid door grondverzetbedrijf W. van Klompenburg, volgens de voorschriften van Bosch Beton. De keerwanden zijn met platte opleggers aangevoerd. Door een ervaren kraanmachinist zijn de keerwanden gelost gekanteld en geplaatst in één handeling. Dat noemen wij nog eens vakwerk!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *