Verhuizing met keerwanden in Kootwijkerbroek

Soms groeit een bedrijf uit zijn spreekwoordelijke jasje. Dit was ook het geval bij aannemingsbedrijf Verhoef uit Kootwijkerbroek. Tientallen jaren heeft het familiebedrijf aan de kerkweg gezeten, maar de oude locatie was niet groot genoeg meer. Vandaar dat het bedrijf verhuisd is naar de Garderbroekerweg in Kootwijkerbroek. Bij het realiseren van de nieuwe locatie is gebruikgemaakt van keerwanden van Bosch Beton. Op deze manier ziet het terrein er strak en overzichtelijk uit.

Keerwanden met meerdere functies
Met behulp van de keerwanden zijn er twee dingen gerealiseerd: een robuuste erfafscheiding en meerdere opslagbakken. Om het gehele terrein staan keerwanden, zodat het opslagterrein wordt afgescheiden van de rest van de omgeving. De keerwanden zijn 3 en 4 meter hoog. Van een deel van de keerwanden zijn opslagbakken gemaakt.

Een thuiswedstrijd
Doordat dit project een thuiswedstrijd was, heeft aannemingsbedrijf Verhoef de keerwanden zelf afgehaald en geplaatst. Zij konden de plaatsing eenvoudig zelf doen met behulp van een keerwandklem.

Oude locatie
Op de oude locatie aan de kerkweg zijn inmiddels een aantal nieuwbouwwoningen gebouwd. Deze nieuwe wijk “Hoevedorp” is vernoemd naar de familie Verhoef.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *