SLEUFSILO

Om het effect van het klimaat te beperken wordt de opslag van een goede oogst in een sleufsilo steeds belangrijker. Goed ruwvoer is de basis voor alles en betekent betere melkproductie van uw koe. Om ervoor te zorgen dat er minder verlies optreedt en de inkoop van uw extra ruwvoer te beperken is een goede sleufsilo van belang. Gecombineerd met kringloop denken levert dit een financieel voordeel op. Een Bosch Beton sleufsilo gaat generaties lang mee en voldoet aan de meest recente regelgeving en kwaliteitseisen van de certificering Agrarische Betonproducten.

3 grote winsten van een kwalitatief hoogwaardige sleufsilo

  1. Reduceert direct uw ruwvoerverliezen en bespaar 5-10% op hoge voerkosten per gemiddeld melkveebedrijf.
  2. Betere voerconservering door optimaal verdichten tot aan de rand.
  3. Goed ruwvoer zorgt voor een hogere en betere melkproductie.

Onze betonnen keerwanden zijn niet alleen stevig en duurzaam, maar bieden ook belangrijke voordelen voor melkveebedrijven. Door het gebruik van onze keerwanden kunt u direct uw ruwvoerverliezen verminderen en besparen op hoge voerkosten, wat gemiddeld 5-10% kan schelen op de inkoop van uw ruwvoer.

Daarnaast zorgen onze keerwanden voor een betere voerconservering door optimaal verdichten tot aan de rand. Dit betekent dat het voer langer goed blijft en van betere kwaliteit is, wat weer leidt tot een hogere en betere melkproductie.

Kortom, onze betonnen keerwanden bieden niet alleen praktische voordelen voor uw bedrijf, maar ook financiële voordelen. Wilt u meer weten over onze producten? Neem dan contact met ons op!

Sleufsilogenerator

Met onze 3D-generator bouwt u in drie stappen uw eigen sleufsilo

Bepaal waarvoor u de silo gaat gebruiken, kies een type sleufsilowand en voer de afmetingen van uw sleufsilo in en de aslast. Maak een keuze voor de erfverharding, eventuele accessoires en services. Na ontvangst van uw aanvraag ontvangt u binnen drie werkdagen een vrijblijvend advies op maat. Wilt u liever direct advies? Neem dan contact op met ons team.

Mogelijke toepassingen

Klanten geven ons
8.8
Op basis van 967 reviews.
Voor de eerste keer keerwanden besteld en goed geholpen.
Voor de eerste keer wanden besteld. We werden snel en goed geholpen en wisten waar we aan toe waren.
Duidelijk en snel!
Het contact met Cor Molenaar is goed, ook de chauffeurs hebben hun werk netjes gedaan!
Correct bedrijf!
Zeer tevreden over Bosch beton, de keerwanden zien er keurig uit en ook de samenwerking met verkoper Cor Molenaar verliep uitstekend!
Een positief proces, met een mooi resultaat.
Er werd door de vertegenwoordiger goed meegedacht, zoals een verlaagde achterwand, en het soort element. Ook gaf hij als tip mee dat de fundatie goed moest zijn om verzakkingen in de toekomst te voorkomen. Het loonbedrijf heeft veel gebroken puin gebracht en aangetrilt. Doordat de zandbaan perfect met de laser op afschot geschoven is, was het plaatsen van de elementen in een ochtend zo gedaan.
snel geleverd, en bezorgt door een vriendelijke chauffeur
Ondanks onze kleine order werd er snel een prijs aangeleverd, en daaropvolgend snel geleverd. De chauffeur was vriendelijk, had alle tijd en is een kundig kraanmachinist.
Goede kwaliteit, snelle levering en duurzaam geproduceerd!
Voor nauwkeurige keerwanden moet je bij Bosch beton zijn!