Realisatie uitzichtpunt van keerwanden in Rhenen

Ten zuiden van Rhenen liggen de uiterwaarden “Rhenen” en “Rijnburg”. Door het prachtige uitzicht zijn deze uitloopgebieden van de Nederrijn een populair gebied voor fietsers en wandelaars. Om zo veel mogelijk mensen hier optimaal van te laten genieten is er een uitzichtpunt gerealiseerd met uitzicht over de uiterwaarden. Het uitzichtpunt is gerealiseerd met behulp van speciale radiuskeerwanden van Bosch Beton.

Op maat gemaakte radius keerwanden
De keerwanden die bij dit project gebruikt zijn, zijn speciaal op maat gemaakt. In samenwerking met de opdrachtgever is gekeken naar de wensen en eisen van de klant, waarna de keerwanden in productie  zijn genomen door Bosch Beton. De radius in de keerwanden was nodig, omdat het uitzichtpunt ontworpen is in een ronding. De keerwanden zijn niet alleen gebruikt om het uitzichtpunt te realiseren, maar ook om een hellingbaan te realiseren naar het uitzichtpunt zelf. Op deze manier is deze prachtige plek voor iedereen bereikbaar.

Verborgen kracht
Onze keerwanden zijn geleverd met hak, zodat er eenvoudig een metselwerk aangebracht kon worden. Inmiddels zijn de keerwanden niet meer zichtbaar, omdat het geheel bemetseld is. Bovenop de keerwanden is een leuning geplaatst, zodat iedereen maximaal kan genieten van het prachtige Nederlandse landschap.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *