Projectenpagina met honderden sleufsilo’s gelanceerd

De sleufsilo’s van Bosch Beton, wie kent ze niet? Ooit begonnen met veeroosters, maar inmiddels uitgegroeid tot marktleider op het gebied van sleufsilowanden. In ons veertigjarig bestaan hebben we meer dan 20.000 sleufsilo’s geplaatst bij melkveehouders over heel Europa. Van al deze sleufsilo’s hebben we een prachtige reeks projectfoto’s geselecteerd en online gezet.

Onze chauffeurs maken na plaatsing van de sleufsilo standaard een mooie foto van het project. Dat resulteert nu in een groot portfolio vol met sleufsilo’s van klanten van Bosch Beton. Niet alleen leuk voor onze bestaande klanten, maar zeker ook voor potentiële klanten die onze wanden in hun toepassing willen zien.

Stuur uw eigen foto op
Vanaf heden gaan we deze projectenpagina wekelijks updaten met sleufsilo’s die we in die week geplaatst hebben. Houd de pagina dus in de gaten voor nieuwe sleufsilo’s! Staat uw foto er niet tussen? Stuur ‘m gerust naar ons op en dan plaatsen wij uw silo op onze website.

Bekijk de sleufsilo’s >>

Verstuur uw foto >>

Luchtfoto’s
Vorig jaar organiseerden we een luchtfotoactie voor klanten van Bosch Beton. Deze actie was een groot succes! We mochten vele melkveehouders verblijden met een foto van hun erf waarop de sleufsilo’s van Bosch Beton te vinden zijn. Ook deze reeks hebben we online gezet in een mooi overzicht. Staat uw boerderij óf die van uw buurman ertussen?

Bekijk de luchtfoto’s >>

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *