Keerwanden rondom het voetbalveld van PEC Zwolle

Medio 2016 liet PEC Zwolle onderzoeken of het veld in het eigen MAC3PARK stadion een meter verhoogd kon worden. De club uit Overijssel dacht door de opvallende aanpassing een beter zicht vanaf de tribunes op de grasmat te kunnen garanderen. Het onderzoek is achter de rug en er is intussen veel verandert in het stadion.

Oude kunstgrasmat vervangen
De oude kunstgrasmat is verhuisd naar Be Quick’28 en vervangen door het meest moderne kunstgrasveld dat momenteel beschikbaar is. Bosch Beton heeft mee mogen werken aan dit mooie project door ruim 400m1 keerwanden van één meter hoog te leveren.

Voetbalveld 50 centimeter opgehoogd
De keerwanden zijn geplaatst, het zand is aangevoerd en het veld is omhoog gebracht. De keerwanden zijn noodzakelijk omdat het zand gestut moest worden zodat hier geen beweging meer in zit. De nieuwe kunstgrasmat ligt hierdoor 50 centimeter hoger dan de oude. Daarnaast heeft Bosch Beton twee hellingbanen geleverd om de onderhoudsmachines toegang te geven tot het veld.

Hoog afwerkingsniveau
PEC Zwolle heeft voor Bosch Beton gekozen omdat zij van begin tot eind hebben meegedacht voor het beste resultaat. Daarnaast zijn de keerwanden van een hoog afwerkingsniveau, iets wat zeer belangrijk was voor de opdrachtgever. De keerwanden zijn namelijk goed te zien vanaf de tribunes. Het eindresultaat is zeer geslaagd te noemen. De keerwanden dragen eraan bij dat de fans een beter zicht hebben op het veld en er meer interactie is tussen spelers en publiek, wat zorgt voor een uitstekende beleving tijdens de thuis wedstrijden.

Wilt u de opdrachtgever zelf aan het woord horen over dit project? Bekijk dan de onderstaande klantvideo.

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *