HomeDuurzaamheid

Building a solid future

De slogan ‘Building a solid future’ is onze klantbelofte die we willen waarmaken in de breedste zin van het woord. Wat vandaag gebouwd wordt, moet bijdragen aan de toekomst van morgen.
Als een klant de keuze maakt voor Bosch Beton keerwanden, willen we zeker kunnen stellen dat hij een duurzame keuze maakt.
En dat vraagt om méér dan alleen doen wat we altijd al deden. Het vraagt om constante innovatie maar ook om met een kritische blik vooruit te willen en durven kijken. Binnen Bosch Beton zijn we dagelijks bezig het bestaansrecht van onze producten en onze werkwijze te toetsen aan de criteria van de volgende generatie. Zodat we onze klanten kunnen verzekeren dat zij met onze producten meebouwen aan een solide toekomst.

 

>> Lees de blog ‘Bosch Beton voorziet de toekomst

DUURZAME RELATIES

Klanten zien wij als partners. Partners met wie wij graag een duurzame relatie aangaan en waarbij wij ons betrokken voelen. Wij streven naar een relatie die toekomstbestendig is en waarbij onze klanten op Bosch Beton kunnen rekenen en vertrouwen.
Dat betekent dat wij altijd klaar staan voor persoonlijk advies en vooral ook dat ons advies eerlijk en oprecht is. Want alleen zo kunnen wij onze klanten de beste oplossing op maat bieden.
Wij denken graag mee in oplossingen voor bijzondere (maatwerk)vragen, maar wij durven ook de uitdaging aan te gaan voor de realisatie daarvan.
Wij staan garant voor de kwaliteit van onze producten, maar wij zijn er ook voor u als zich naderhand een probleem voordoet.
Als het gaat om prijzen en binnen de tijdsbestekken leveren en plaatsen houden wij ons aan de afspraken. En ook dat wij vooraf daaraan heldere verwachtingen stellen.

ONZE CERTIFICERINGEN

Milieu Kosten Indicator (MKI)

In de toekomst moeten projecten klimaatneutraal en circulair zijn uitgevoerd, zodat zij bijdragen aan een duurzame leefomgeving. Om dit te bereiken is de MKI (Milieu Kosten Indicator) ingesteld. Met een vaste bepalingsmethode wordt door extern gecertificeerde partijen een LCA (Levenscyclusanalyse) opgesteld, met als uitkomst de MKI-waarde. De MKI is een fictieve prijs die weergeeft welke kosten je zou moeten maken om negatieve milieu-invloeden van de productie van een product te compenseren. Op deze manier wordt het voor zowel overheden als consumenten duidelijker hoe vervuilend een product nu echt is en kan men tot een beter vergelijk komen.

De MKI-waarde van onze keerwanden kan per type en per project verschillen. U kunt de MKI aan de hand van uw aanvraag en/of bestelling opvragen bij onze Afdeling Verkoop.

Aanbesteden met MKI

Wilt u duurzaam aanbesteden met MKI, kijk dan op Moederbestek (een initiatief van BouwCirculair) of op DuboCalc (een initiatief van Rijkswaterstaat). Hierin vindt u ook onze producten terug.

DUURZAME PRODUCTIE

Onze state-of-the-art fabriek weerspiegelt onze visie en missie op duurzaamheid. Een duurzaam product staat of valt met een duurzaam productieproces. Het pand is dan ook om het productieproces heen ontworpen om technisch zo efficiënt en duurzaam mogelijk te kunnen werken. Bij het ontwerp is rekening gehouden met een mogelijk tweede leven van de fabriek. Zo is het pand aan het einde van zijn levensduur volledig demontabel en recyclebaar. De eerste duurzame betonfabriek in Nederland is gebouwd volgens BREEAM-NL Outstanding (Building Research Establishment Environmental Assessment Method).

Duurzame innovatie

Om te kunnen innoveren en nieuwe producten, grondstoffen en normen en standaarden te realiseren moeten we samenwerken binnen de keten, de branche en met de overheid. Zo kunnen ook onze klanten profiteren van dat netwerk en de opgebouwde expertise.

Daarom zij wij aangesloten bij diverse netwerken en werken wij samen met verschillende organisaties en initiatiefnemers.

Innovatiepartners

Klanten geven ons
8.8
Op basis van 967 reviews.
Voor de eerste keer keerwanden besteld en goed geholpen.
Voor de eerste keer wanden besteld. We werden snel en goed geholpen en wisten waar we aan toe waren.
Duidelijk en snel!
Het contact met Cor Molenaar is goed, ook de chauffeurs hebben hun werk netjes gedaan!
Correct bedrijf!
Zeer tevreden over Bosch beton, de keerwanden zien er keurig uit en ook de samenwerking met verkoper Cor Molenaar verliep uitstekend!
Een positief proces, met een mooi resultaat.
Er werd door de vertegenwoordiger goed meegedacht, zoals een verlaagde achterwand, en het soort element. Ook gaf hij als tip mee dat de fundatie goed moest zijn om verzakkingen in de toekomst te voorkomen. Het loonbedrijf heeft veel gebroken puin gebracht en aangetrilt. Doordat de zandbaan perfect met de laser op afschot geschoven is, was het plaatsen van de elementen in een ochtend zo gedaan.
snel geleverd, en bezorgt door een vriendelijke chauffeur
Ondanks onze kleine order werd er snel een prijs aangeleverd, en daaropvolgend snel geleverd. De chauffeur was vriendelijk, had alle tijd en is een kundig kraanmachinist.
Goede kwaliteit, snelle levering en duurzaam geproduceerd!
Voor nauwkeurige keerwanden moet je bij Bosch beton zijn!