Modernisering van sportpark Dieren met behulp van keerwanden

Het verouderde sportpark in Dieren heeft een totaal andere aanblik gekregen dankzij de keerwanden van Bosch Beton. Bij de modernisering van het sportpark is er van een aantal keerwanden namelijk een afscheiding geproduceerd. De keerwanden zijn opgemetseld, waardoor het sportcomplex een chique uitstraling krijgt.

Terrein- en windafscheiding
Het sportterrein in Dieren was flink verouderd waardoor modernisering nodig was. Om een terreinafscheiding te creëren, zijn er een aantal L-wanden met hak gebruikt. Daarnaast zorgen de drie meter hoge keerwanden ervoor dat de supporters niet meer in de kou zitten. De muur houdt namelijk wind tegen.

Uitermate geschikt voor het realiseren van een schoonmetselwerkmuur
Bij dit sportieve project is er gebruikgemaakt van L-wanden met  hak. Deze keerwanden zijn uitermate geschikt voor het realiseren van een schoonmetselwerkmuur, doordat zowel de wand als hak haaks zijn. Hierdoor kan de hak dus direct als metselneus gebruikt worden. Daarnaast ziet de afscheiding er door het metselwerk zeer stijlvol uit.

De klus binnen enkele uren geklaard
Het plaatsen van de keerwanden ging gemakkelijk, doordat de klant vooraf een rijplatenbaan had aangelegd. Hierdoor was de bouwlocatie goed bereikbaar en kon de vrachtwagen dichtbij komen. De keerwanden zijn direct vanaf de vrachtwagen geplaatst, waardoor de klus binnen enkele uren was geklaard.

Bekijk hieronder een aantal foto’s:

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *