Keerwanden voor de sporters in Hengelo

Het afgelopen jaar heeft het terrein rondom SportsCentre – FBK stadion in Hengelo een complete metamorfose ondergaan. Het sportcomplex viel namelijk qua uitstraling een beetje uit de toon in vergelijking met de rest van de omgeving. Daarnaast was het niet voor iedereen even eenvoudig om de ingang van het complex te bereiken. Vandaar dat mede met behulp van de keerwanden van Bosch Beton, is het SportCentre – FBK stadion in een nieuw jasje gestoken.

Met hak voor extra stabiliteit
De keerwanden van Bosch Beton zijn gebruikt om een hellingbaan te realiseren. Op deze manier kunnen alle bezoekers op een gemakkelijke manier het complex bezoeken. Voor dit project is er gebruik gemaakt van L-keerwanden uitgevoerd met een hak. De hak zorgt voor extra stabiliteit. Doordat de hoogtes van de keerwanden variëren van 2 tot 3,5 meter, wordt het hoogteverschil eenvoudig overbrugt.

Unieke coating
De keerwanden zijn extra uniek dankzij de antraciete coating. Door deze coating krijgt de keerwand een stijlvolle uitstraling en past deze goed bij de rest van de omgeving.

Plaatsing
In totaal is er 40 strekkende meter aan keerwanden gebruikt voor dit sportieve project. De keerwanden zijn met een 85-tons autolaadkraan rechtstreeks vanaf de vrachtauto geplaatst. Doordat de vrachtwagen op het juiste moment ter plaatse was, zijn de keerwanden snel en precies geplaatst. Een win-win situatie voor alle partijen!

Bekijk hieronder een aantal foto’s:

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *